Помогнете , търся драйверите за модел vpceb2m1e за уиндоус 7 х86 или 32 бита .
Проблема е че не всичкият софтуер с койтоп работи един лекар като мен върви под 64 битова система , благодаря

Страница 1 от 1
VAIO vpceb2m1e Драйвери
Публикувано 15 юли 2010, 20:13
Здравей аз също имам SONY VAIO и когато сложа друг Windows освен оригиналния който си върви с драйвърите имах проблеми, но намерих една прохрамка която ми реши проблема. Например като си сложих седмицата изтеглих от официялния сайт на Sony драйвърите за Win 7, сложих ги но в дивайс менъджера ми останаха няколко драйвъра дето само на маймуна не ме направи и няма и няма. И накрая решението, програмата е DriverEasy, пуснах я и тя ми намери драйвъри дето ама нищо общо със Sony, например за четеца на карти ми сложи Ricoh aа не за мемори стик и си бачка идеално, имах проблеми и със видео драиверите, а бе намери всичко. Само че има един тънак момент. Като дръпнеш инсталираш и пуснеш програмата, тя започва да търси и намира каквото трябва и най отдолу те пита ДА ИНСТАЛИРАМ ЛИ ВСИЧКИ НАМЕРЕНИ ДРАЙВЪРИ, и ако натиснеш там край-иска сериен номер, естествено да го закупиш и после колкото и да пробвах нищо не ставаше, тогава деинсталирах програмата и възтанових системата, след което пак я инсталнах и тогава след като намери драйвърите започваш да ги инсталираш един по един, става бавно но не ти иска сеиен номер, програмата мисли че я тесваш. И така вече след всяка инсталация само си пускам DriverEasy и съм пушка, дано и на тебе да ти свърши работа. Успех
Сподели темата чрез:
Страница 1 от 1
| Тема | Форум | Създадена от | Статистика | Последно мнение | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Предложете ми цена |
Употребявани продава |
dberov
|
|
|
|