Класация на видео карти за лаптоп
Публикувано на 29 December 2008, 01:52 AM
Имам следният въпрос, дали може да се подмени картата на Lenovo 3000 n200, и ако евентуално може, между какви модели мога да избирам. Благодаря предварителн
И моля, отговорете ми и на пощата или на skype, защото попаднах случайно в този форум mailto:ko_ko@abv.bg и koko.toka , благодаря предварително.
Публикувано на 30 December 2008, 15:02 PM
Не, не може. Видео картата ви е вградена.
Поздрави,
Joro
Спечелете 5% отстъпка като участвате в "Помогни и спечели"
Публикувано на 28 January 2009, 12:59 PM
искам да попитам на HP Compaq 6720s може ли да се смени видеокартата
Здравейте,
Какъв точно е модела?
Предполагам е с вградена видео карта на Intel, в този случай, не, няма да може.
Поздрави,
Joro
Публикувано на 30 January 2009, 18:37 PM
Австрийският сайт за ноутбук бенчмаркове Notebookcheck, известен с може би най-голямата база данни с тестове на мобилни видеокарти, представи нов вид класация според производителността на графичните ускорители в компютърните игри. В новото съревнование, видеокартите се сравняват по стойностите на кадрите в секунда, които могат да изобразят при различни настройки на детайлите…, като се тестват игри от 1999 година до 2008 година - Quake 3 Arena, Doom 3, F.E.A.R, Quake 4, Half Life 2, Call of Juarez, Command and Conquer 3, World in Conflict, Crysys, Supreme Commander, Crysys Warhead и Far Cry 2.Ако мощността на картата е достатъчна за нормална игра при конкретните настройки, кадрите в секунда се записват на зелен фон. Светлозеленият фон означава, че по-слаби карти са се представили добре при този тест, което означава, че вероятно и картата, която гледаме ще покаже високи резултати. Жълтият фон означава, че не е сигурно как ще се представи видеокартата в този тест, а червеният - че най вероятно играта няма да може да се играе нормално.
Показаните стойности са пресметнати средно аритметично, така че ако искате да видите резултатите при отделните тестове, просто задръжте мишката върху числата в клетките.
Самата класация може да разгледате на този адрес:
http://www.notebookc...ds.13849.0.html
Пълната новина
Публикувано на 12 February 2009, 18:55 PM
За пример, Studio 1535 на Dell се предлага само с вградена видео карта Intel GMA X3100 и външна ATI Mobility Radeon HD3450 с 256MB собствена памет. Обновеното с нов чипсет Studio 1537 използва собствена видео карта Intel GMA 4500 и отново има възможност за външна ATI Mobility Radeon HD3450 с 256MB собствена памет, като това са възможностите измежду които може да избирате. Не можете да сложите видео карта, която не е пригодена за това дъно или не може да влезе в самата кутия. Все пак лаптопа си има определени размери и възможности.
Като цяло подмяната на процесор, видео карта е все още безмислена процедура и доста скъпа, ако се налага да се направи.
Публикувано на 19 May 2009, 23:53 PM
А можете ли да ми кажете , кои марки и модели лаптопи не са с вградени на дъното видеа карти ? откраднаха ми онзи ден лаптопа и сега си търся нов ..но искам да играя определена игра а именно test drive unlimited
Според мен няма такива лаптопи за момента- видеокартата е едно от малкото неща, което не може да се ъпгрейтва. Според мен най-добре е да се вземе по-скъп лаптоп с малко по-мощна видеокарта, за да няма нужда след 1 година пак да се търси лаптоп, за да се играят новите игри.
Публикувано на 19 May 2009, 23:56 PM
Гост_Vladi_*
Публикувано на 04 September 2009, 13:07 PM
Предварителни благодарности, с уважение Влади
Публикувано на 18 September 2009, 14:44 PM
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 потребител(и), 0 гост(и)