Sign in to follow this  
Followers 0
inkasa

Dell inspiron 1564 драйвъри?

5 posts in this topic

Здравейте. Утре ще си купя лаптоп Dell inspiron 1564, но в сайта на dell има драйвъри само за windows 7. Търсих навсякъде в google и не можах да намеря драйвъри за XP. Другия вариант е да ги гледам с евереста и да ги търся поотделно в google, но за камерата не намирам нищо. Ако някой знае от къде мога да намеря драйвъри за този модел за XP ще съм му благодарен. И, за такава машина кое е по-добре, XP или win 7 (тъй като 7мицата още не е доразвита толкова, колкото е XP, а мразя да преинсталирам windows през 6-7 месеца)? Благодаря предварително.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Колкото и да се опитвам не мога да разбера хора, които си купуват нов хубав лаптоп искат да му слагат 8 годишна ОС щото била развита :help:

Ми купи си BMW и му сложи карбуратор от лада, защото карбураторите се правят от 100 години, а инжекциите от 20 и не са толкова развити :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Слагането на Windows XP ще убие новата машина!

Не ми се вярва да вземе нетбук. ХР само на стара машина от старо поколение бих сложил (старите едноядрени процесори).

По принцип с лаптопа върви диск, в който трябва да има всички необходими драйвъри за Vista/7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

благодаря ви за отговорите. Днес го купих и му сложих Windows 7, просто нямах друг избор. Още не мога да му свикна, но няма как. Лошото е, че понякога замръзва при инсталацията на някои програми, и при рестарт дава грешка и прави тест на системата и се опитва да възстанови последното "добро" състояние, но така и не успява.. Само под Safe Mode се оправя. Гадно е, че се налага постоянно ресване. Или аз съм попаднал на калпав windows 7. Както и да е, ще го преживеем :D Иначе съм много доволен от лаптопа - не съжалявам, че го купих..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аз си купих Inspiron-а преди 3 дни (не знам защо, но Everest-а ми показва, че видео картата е ATI Radeon HD 5470). Много съм доволен. Много стабилна и бърза машина. Не знам сонито колко е добър, но този определено надмина очакванията ми ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0