Sign in to follow this  
Followers 0
Guest

1100 лева лаптоп

4 posts in this topic

В момента си избирам лаптоп, кои според вас ще е най-добре - за 1100лева да вървят добре игри, за толкова малко пари знам че няма да се справя добре с игрите но според вас кои от тези ниски класове лаптопи ще е най-добре.Спрял сам се на модел на Леново с видео NVIDIA GEFORCE GO7300 256MB и процесор PENTIUM DUAL CORE T2330 1.6 GHZ. са6то така на един msi с видео NVIDIA GEFORCE 8400M TC 1024 MB и процесор INTEL CORE 2 DUO T5450 1.66GHz. Надявам се да ми дадете и вие някое предложение.

Share this post


Link to post
Share on other sites

В този ценови клас и за игри, аз бих заложил на MSI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Благодаря ти но още не мога да се реша дали Леново или msi. Леновото ми се струва по добре, въпреки че не знам видеото как ще се справя? ако някои е използвал близка конфигорация ще съм благодарен да сподели мнение:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте,

наистина в този ценови клас е трудно да се избере лаптоп за игри. Между тези модели аз бих заложил на Леново-то , но все пак бих препоръчал един модел на ACER, който много добре се вписва между тези двата:http://laptop.bg/#/details/ACER/7/1122. За игри е много важна видеокартата и при този модел който аз препоръчвам е външна и отново NVIDIA GeForce 8400M с 256МВ собсвена памет. Относително е кои игри ще вървят, но определено няма да са малко. При средни изисквания може да се подкарат много игри, но този, както и другите два модела не са геймърски лаптоп-и.

Поздрави

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0