Sign in to follow this  
Followers 0
jadosan

Покупка на ЛАПТОП

5 posts in this topic

Здравейте , първо поздравления за хубавия сайт и бързите отговори. На практика изчетох всичко в сайта и почти съм решил какъв да бъде модела който ще закупя от Вас , но все пак искам и допълнителни и разумни предложения от Ваша страна.Ще изброя за какво ще използвам лаптопа : рядко пътувам , но като ми се наложи да мога да използвам безжичен интернет , пълен офис пакет , филми , музика , скайп , камера минимум 1.3 мп ,вградени тонколони , модерен дизайн и функционалност , гаранция минимум две години , издържлива батерия , лек и удобен и по възможност с Windows XP инсталиран понеже прочетох какви проблеми са имали при инсталацията му след закупуването на лаптопа. Игри не играя и най-вероятно няма и да проиграя още повече пък на лаптопа.Също така бих желал въпросния модел да е актуален поне близките няколко години и да ми върши чудесна работа.Искрено се надявам и разчитам на Вашите обективни предложения да получа и ползвам това за което съм платил.Други изисквания и разни параметри умишлено не задавам за да може избора да е по голям , но все пак разчитам на най-доброто в този клас за който ще го използвам.

Благодаря предварително за коректния Ви отговор и се надявам в най-скоро време да съм поредния Ви клиент.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравей!

Погледни Dell-а, който е на промоция сега: http://laptop.bg/#/details/DELL/6/1578. Мощен е, с добра видео карта (става дори за игри ), подобрена резолюция на display-а, 9-клетъчна батерия И е Free Dos (ще си намериш отнякъде XP) Според мен не трябва да се колебаеш и то за тези пари!!!

Лаптоп от по-масовите под 2Ghz само заради батерията ще си струва толкова!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте,

Благодарим ви за проявеният интерес и мили думи.

Бих се съгласил с предложението на ivelin, но по-евтиният модел също ще ви свърши работа: http://laptop.bg/#/details/DELL/6/1572

Inspiron 1525 също има всичко от което се нуждаете http://laptop.bg/#/details/DELL/6/1567, но както и останалите модели на Dell е без операционна система.

Както за Studio 1535, така и за предшественика му Inspiron 1525 има драйвъри за XP, които може да изтеглите от сайта ни.

Модели с XP са голяма рядкост, особено след като Windows XP бе спряно официално от производство. Предлага се само преинсталирано в новите ултрапортативни лаптопи и някои по-стари модели.

Поздрави,

Joro

Share this post


Link to post
Share on other sites

здравейте на всички!Бихте ли ми помогнали за избирането на laptop, търся нещо до 1000 лева, двуядрен процесор, видеото по възможност да не е вградено и да е минимум 256, 1 гб ram, wlam. Ако е възможно да и предложите няколко модели. Благодаря ви предварително за оказаната помощ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Благодаря на всички за отговорите и предложенията и в крайна сметка се спрях на предложението на Ивелин , понеже то си беше и мой фаворит от самото начало още преди да поискам съвет , най-вече заради по-голямата батерия и резолюция. Поръчан е вече и да се надявам , че няма да съжалявам за избора си и че момчетата от сайта ще продължават да си вършат работата все така професионално и след покупката на лаптопа по време на гаранционния период , че и след това. Успех на всички

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0