Sign in to follow this  
Followers 0
laptop.bg

Acer Predator Triton 900 (PT917) е звяр с GeForce RTX 2080, уникален дисплей и стабилна цена

1 post in this topic

csm_Predator_Triton_900_0548_7999f80cc8-Новата година започва по много симпатичен начин – появяват се много нови лаптопи, които ще ни радват с новости през следващите няколко дни. Започваме с един наистина нов „хищник“ на Acer – Triton 900 (PT917). Както подсказва заглавието, машината се откроява в две основни насоки – външен вид и производителност.

Разбира се, външността е първото нещо, чисто хронологически, което прави впечатление. Този красавец има революционна панта, която производителят нарича „Ezel Aero Hinge“, като се очаква тя да внесе повече гъвкавост (предлага четири режима на работа) и да улесни създаването на съдържание. Не сме тествали машината все още, но можем да кажем, че изглежда наистина приятно. Надяваме се, че използваемостта и стабилността на новата панта ще бъдат на ниво.

Screen-Shot-2019-01-07-at-16.42.29-1-300По отношение на производителността, лаптопът разполага с процесор Intel Core i7-8750H, който е един от най-бързите тествани от нас чипове. По-интересна обаче е наличната видеокарта – новата NVIDIA GeForce RTX 2080 (Laptop). Нещо повече, големият 17-инчов 4K IPS дисплей, който е и сензорен, поддържа технологията G-Sync на NVIDIA, което определено ще се хареса на геймърите, копнеещи за плавен гейминг.

В не толкова дебелото шаси от 23.8 мм ще намерите още до 16GB RAM и до 1000GB SSD устройство за съхранение. Сред по-важните възможности за свързване откриваме два USB Type-C конектора (Thunderbolt 3, DisplayPort, HDMI), пълноразмерен DisplayPort и още. Ноутбукът ще бъде наличен през пролетта и ще е с начална цена от около 8000 лева.

Трябва да признаем, че Triton 900 е с наистина уникален дизайн и ни е трудно да намерим преки конкуренти. От ASUS обаче съвсем скоро обявиха нова машина на име ROG Mothership, която също има определени новости в дисплея. Ще посветим няколко реда и на нея, когато получим достатъчно информация.

Можете да разгледате всички лаптопи Acer Predator в онлайн магазина на Laptop.bg.

TXKnm_rWzZI

Прочети още...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0