Sign in to follow this  
Followers 0
laptop.bg

ADATA представиха XPG microSDXC памет карти

1 post in this topic

XPG-Premier-Pro-e1543919493146-300x243.jДойде времето да разгледаме още един нов продукт на ADATA. Този път е нещо различно – microSDXC памет карти. Както заглавието подсказва, те са част от XPG гейминг линията, която предлага продукти с добро качество и на по-ниска цена.

Можете да разгледате всички налични ADATA продукти в онлайн магазина на Laptop.bg.

Нека разгледаме най-значимите характеристики. Може първоначално да ни се стори странно, че има „гейминг“ памет карти, но нашите смартфони стават все по-мощни с времето, което води до възможността за мобилен гейминг. Това води до нужда от по-високи скорости при сваляне, инсталиране и зареждане на игрите. Получавате до 100MB/s скорост на писане и до 85MB/s на запис. Разбира се, можете да ползвате картите и в други мобилни геймин устройства като Nintendo Switch™.

Друг важен момент е поддръжката на новия Application Performance Class 1 (A1) стандарт. Той сертифицира, че получавате по-добра производителност и оптимизация, като последното е при работа с приложения на Android. Ако имате Android 6.0/7.0 на телефона си, можете да изпозлвате картата като допълнително устройство за съхранение.

Капацитетите пък са 128GB, 256GB и 512GB. 

lzZMWGRUWRo

Прочети още...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0