Sign in to follow this  
Followers 0
laptop.bg

Отчетите на Lenovo показват, че това е най-доброто им тримесечие от четири години

1 post in this topic

IMG_4841-e1541680099706-300x236.jpgДнес разнообразяваме с една кратка статия с финансови новини. Тя е свързана с компания, която много от вас обичат. Lenovo изглеждат доволни от своя подход на „интелигентно трансформиране“, след като то е довело до най-успешното им тримесечие за последните четири години!

Познайте какво! Lenovo отново са номер едно в сегмента на персоналните компютри с пазарен дял от 23.7. Бизнесите на компанията с PC-та и смарт устройства могат да се похвалят с над 10 милиарда долара печалби. Изпълнителният директор заявява с дълбока увереност, че компанията „е в период на силен и устойчив растеж, като съм убеден, че ясната ни мисия, стратегия и възможности за реализиране ще продължат да постигат дори по-силни резултати в идващите тримесечия“.

Също може да ви е интересно, че годишната печалба е 10%, което означава 11.84 милиарда долара. Но стига с тези скучни цифри. По-любопитно е да разберем кои лаптопи са най-печеливши – четиримесечието отчита значителни приходи в сегментите на Legion, Yoga, както и ThinkPad и IdeaPad сериите.

You could check our recent Lenovo Yoga 730 review.

8T-CcJG7zTQ

Прочети още...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0