Sign in to follow this  
Followers 0
laptop.bg

ASUS VivoBook X505ZA е нов модел, който изненадва приятно с характеристики/цена

1 post in this topic

FireShot-Capture-14-ASUS-VivoBook-15-X_-Пазарът на лаптопи в днешно време е наистина пренаситен с разнообразни устройства, като понякога някои от тях предлагат наистина изгодно съотношение между характеристики и цена. Днес се спираме точно на един такъв изключителен ноутбук – ASUS VivoBook X505ZA. Поглеждайки към машината за пръв път, тя ни грабва със своя дизайн – елегантно шаси с много компактни рамки на дисплея. Теглото на този 15-инчов ноутбук също е впечатляващо – само 1,68 кг! Дебелината пък също заслужава споменаване – профилът е с размер от 18.9 мм.

Повече информация, както и възможност за закупуване, ще откриете в онлайн магазина на Laptop.bg.

FireShot-Capture-15-ASUS-VivoBook-15-X_-Разбира се, външният вид не е единственото, което ни накара да посветим отделна статия на този VivoBook. Висока производителност е осигурена от процесора AMD Ryzen 7 2700U и видеокарта AMD Radeon RX Vega 10. Друг радостен факт в тази насока е наличието на две устройства за съхранение на данни – 250GB SSD + 1TB HDD. Така ще можете да инсталирате операционната система и тежките програми на SSD-то, а любимите ви филми, снимки и музика на твърдия диск. Машината идва и с 4GB оперативна памет, но ако ще използвате лаптопа за по-натоварена работа, няма да е лошо да ъпгрейднете RAM-та.

Компактната машина идва и с 15.6-инчов TN дисплей, чиято резолюция е Full HD (1920 x 1080). Иначе казано, картината ще бъде детайлна, макар и с не най-добрите ъгли на видимост.

Важно е да отбележим и още един ключов фактор, който прави машината изгоден избор – нейната цена от 1279 лева! Може да очаквате подробното ни ревю скоро, а в коментарите отдолу можете да споделите какво ви интересува по-конкретно в тази машина.

Сходен модел е Lenovo V330 (15), който е с малко по-мощен процесор и малко по-ниска цена, но пък не е толкова мобилен и стилен.

FireShot-Capture-16-ASUS-VivoBook-15-X_-

9p91ti6W41E

Прочети още...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0