Sign in to follow this  
Followers 0
laptop.bg

Бърз преглед на новите UD230 и UD330 USB флаш памети от ADATA

1 post in this topic

UD230-P-ALL-72-300x300.jpg                       UD230

На 2 август 2018 един от водещите производители на DRAM модули и флаш памети в света ADATA обяви своите нови UD230 и UD330 USB флаш памети. Техният дизайн без капаче и сгъваем механизъм, както и възможнoстта за прикрепване към различни аксесоари, ги правят изключително лесни за употреба дори в движение.

Можете да разгледате всички налични ADATA продукти в онлайн магазина на Laptop.bg.

UD330-P-ALL-72-300x300.jpg                         UD330

А сега нека видим какво предлагат двата нови модела USB флаш памет. UD230 има USB 2.0 интерфейс и капацитет на съхранение до 64GB, докато UD330 разполага с USB 3.1 порт осигурява капацитет до 128GB за всичките ви файлове, снимки, видеа и т.н. Освен това, двете устройства са базирани на COB (chip-on-board) процес, който позволява по-компактни размери и повишена устойчивост срещу проникване на вода и прах в сравнение с други флаш памети, произведени по традиционни процеси.

Продължаваме с техния сгъваем механизъм, който ви позволява да държите USB конектора в капачето, когато не ги използвате, така че универсалният проблем с изгубени капачета вече е в миналото. Такъв иновативен дизайн доказва, че UD230 и UD330 са идеални за употреба в движение. Освен това, двете флаш памети разполагат с голям отвор, правейки носенето им много по-лесно, тъй като можете да ги прикрепите към различни аксесоари и ключодържатели.

И това не е всичко, закупуването на UD230 или UD330 означава, че можете да се възползвате от безплатните ADATA UFDtoGO и OStoGO софтуерни приложения. UFDtoGO да използват сигурен No-Trace Browsing, да компресират информация, както и да използват 256-битово AES криптиране и PC-Lock. А с OStoGO софтуера потребителите могат да използват флашките като инсталационни платформи за Windows 7, елиминирайки необходимостта за boot-ване през DVD.

Можете да разгледате всички налични ADATA продукти в онлайн магазина на Laptop.bg.

rTBw7UTEwbs

Прочети още...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0