Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0
laptop.bg

Бърз преглед на Tenda AC6 AC1200 – рутер с много възможности (+ видео)

1 мнение в тази тема

4-300x156.jpgНаскоро разгледахме една система за подобряване сигнала на безжичния Интернет от Tenda, а днес отпряваме поглед към един техен рутер – Tenda AC6 AC1200, който има с какво да ви зарадва. По-долу ще откриете и кратко видео представяне на въпросния продукт.

Можете да разгледате всички налични продукти на Tenda в онлайн магазина на Laptop.bg.

FireShot-Capture-256-Tenda-AC6-AC1200-SmИзмежду по-важните характеристики откриваме наличието на Broadcom процесор с работна честота от 900 MHz, осигуряващ бърза и стабилна работа, похдохдяща за UHD гейминг. Трябва да споменем, че AC 6 може да се похвали с двойно по-добро предаване на сигнала през стени от обикновените рутери. Що се отнася до скоростта на сигнала, продуктът осигурява 300 Mbps на 2.4GHz и 867 Mbps на 5GHz.

Важно е да отбележим наличната технология Beamforming+, която фокусира Wi-Fi сигнала върху свързаните устройства, вместо да го разпръсква във всички посоки. Добрите новини не свършват тук – можете да настроите това устройство за 30 секунди по информация на производителя. Също разполагате и с мобилно приложение, което ви позволява да контролирате рутера дистанционно. Можете и да зададете график за включване и изкючване на устройството.

Отпред намираме богат набор от LED индикатори, показващи работното състояние на продукта, докато задната част приютява очакваните портове и бутони. Отдолу намираме вентилационна решетка, както и допълнителна продуктова информация.

s-F6aBkLvDc

Прочети още...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0