Sign in to follow this  
Followers 0
laptop.bg

Софтуер за възстановяване на загубена информация EaseUS – възстановете изтрити, форматирани или изгубени файлове

1 post in this topic

FireShot-Capture-165-Hard-Drive-Data-RecЖивеем в епоха, в която почти всичката ни информация се сърханява на устройства като твърди дискове, SSD-та, памет карти и други подобни. Все по-малко са компаниите, които съхраняват документи във физически папки – дали това ще са фактури, CV-та или нещо друго. Ситуацията е сходна и за професионалистите от други сфери, та дори и обикновните потребители. Най-простият пример е, че повечето от нас пазят своите снимки на компютър и рядко ги принтираме.

За съжаление, съвременната технология има своите ограничения, а твърдите дискове се развалят в даден момент или пък самите ние може да изтрием нещо важно случайно, ако сме по-невнимателни.

Има и начини за възстановяване на информация и превенция срещу безвъзвратното изчезване на важните ви файлове. Един от тези начини се нарича EaseUS – софтуер за възстановяване на информация, който има платена и безплатна версия. Безплатната версия на софтуера може да възстанови до 2GB, след като направите споделяне в социалните мрежи.

FireShot-Capture-166-Hard-Drive-Data-RecСъщо така можете да възстановите информация от голямо разнообразие от устройства. Имаме предвид – твърди дискове, SSD-та, RAID конфигурации, външни дискове, CF/SD памет карти, както и други подобни хардуерни продукти.

Както казахме, ранзообразието от файлове, които можете да възстановите, също е голямо – документи (doc/docs, xls/xlsx, ppt/pptx, pdf, html/htm и др), изображения (jpeg, tiff, bmp, crw, cr2, nef, dng и др), видео (avi, mov, mp4, 3gp, mkv, mpeg и др), архиви (zip, rar, iso) и още.

Друг важен момент тук е да подчертаем, че процесът по възстановяване е много лесен. Просто пускате приложението, сканирате за информация, която трябва да бъде възстановена (можете също да филтрирате типовете данни, които да се сканират преди самото търсене) и след това просто да възстановите нужното:

1-1-300x210.png
3-300x210.png
4-300x210.png

Струва си да обърнем внимание и на наличните три пакета, от които можете да изберете, преценяйки вашите нужди – Pro, Pro + WinPE и Technician. Първите два имат известна отстъпка в този момент. Наистина считаме, че това е един от най-лесните начини за възстановяване на загубени файлове.

Ако искате да научите повече, можете да погледнете видеото по-долу или разгледате официалния уебсайт.

ZLC-EIja0oo

Прочети още...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0