Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0
laptop.bg

Топ 5 причини да (не) купите Lenovo Ideapad 720s (14″)!

1 мнение в тази тема

Може би вече сте попаднали на подробното ни ревю на Lenovo Ideapad 720s (14″). Накратко, лаптопът е подходящ за мултимедийни и офис задачи или просто за работа в движение. Така че ако се нуждаете от добър лаптоп за универсални цели, тази статия, обединяваща 5-те топ предимства и недостатъци на Lenovo Ideapad 720s (14″), ще ви е от полза.

Можете да разгледате всички налични конфигурации на Lenovo Ideapad 720s (14″) в онлайн магазина на Laptop.bg.

4 причини да купите Lenovo Ideapad 720s (14″)

1. Солидна и първокласна изработка

Бяхме впечатлени от качеството на изработка и дизайна на устройството, които са характерни за модели от по-висок клас. Разполагате с почти изцяло алуминиева конструкция с превъзходно усещане. В допълнение, алуминиевият капак е устойчив на огъване и усукване, докато дизайнът с една панта осигурява необходимата стабилност. Освен това интериорът е не само стилен, но и е неподатлив на огъване. Що се отнася до клавиатурата и тъчпада, те са достатъчно удобни за работа в движение.

DSC01540.jpg
DSC01543.jpg

2. Отличен IPS дисплей

Можем да кажем без съмнение, че Lenovo Ideapad 720s (14″) разполага със страхотен дисплей. IPS панелът предлага доста добра максимална яркост от 329 нита, значително високо контрастно съотношение – 1200:1, както и 92% sRGB покритие, правейки го идеален не само за сърфиране в Мрежата и офис работа, но и за мултимедийни цели. Освен това панелът не използва ШИМ по всички нива на яркост, правейки го безопасен за употреба продължителен период от време. Можете да се възползвате и от персонализираните ни профили, благодарение на които цветовата точност е значително подобрена.

Angles-B140HAN03_5.jpg

3. Много възможности за свързване, включващи Thunderbolt 3

Lenovo Ideapad 720s (14″) предлага широк набор от портове. Отляво ще намерите USB 3.0, 3,5 мм аудио жак и DC зареждащ порт, докато дясната страна разполага с друг USB 3.0 конектор, стандартен HDMI, четец на SD карти и USB-C 3.1 (Gen 2) с поддръжка на Thunderbolt. Последното е добро допълнение, тъй като не се среща често в модели от този ценови диапазон.

DSC01561.jpg
DSC01558.jpg
DSC01559.jpg
DSC01560.jpg

4. Добър живот на батерията

Що се отнася до живота на батерията, компонент от 55Wh отбеляза значително впечатляващи резултати. Например, времето за възпроизвеждане на видеоклипове изненадващо надвиши времете за сърфиране в Мрежата, постигайки 523 минути (8 часа и 43 минути) с едно зареждане.

720s-movie.jpg

1 причина да НЕ купите Lenovo Ideapad 720s (14″)

1. Топъл и шумен при тежко натоварване

Ще забележите, че охладителната система е значително шумна при натоварване, но ако се придържате към обща работа и сърфиране в Мрежата, това не трябва да ви притеснява. В допълнение, видеокартата се нагорещи до 75 градуса по Целзий по време на стрес тестовете ни.
ideapad-720s-gpu-680x340.png

Допълнително

Можете да прочетете пълното ревю на Lenovo Ideapad 720s (14″) ТУК.

Повече информация, както и възможност за закупуване, ще откриете в онлайн магазина на Laptop.bg.

yuZKj8j4IJw

Прочети още...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0