Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0
ANTRAX

Странен проблем със Sony VAIO SVE151c11m

6 мнения в тази тема

Здравейте! Имам странен проблем със горе посочения модел лаптоп на Сони Вайо. Проблема е следния! При промяна на настройките на Биос имам прдвид Бот меню след излизане от Биоса и рестарт, настройките се връщат по подразбиране! Опитвах какво ли не как ли не но все същата! Не съм флашвал биоса! Преди това защото аз съм му втори собственик незнам дали е правена тази интервенция! След това има още един проблем! Слагам две плочки по 4 гигабайта рам памет понякога ги отчита 8 гигабайта понякога ги отчита само 4 гигабайта! След 20 ина минути работа лаптопа изгасва. Като го включа си работи съвсем нормално пак до след 20 ина минути!  Почистен е сменена е термо паста със хубава! Но пак държи някъде около 50 градуса температура! Незнам какво друго да направя! Дайте ми съвет? Какво да предприема?

 

Edited by ANTRAX

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здр,

модел и характиристика на лаптопа? Може да звънеш и да посочиш модела и проблема - 0895 731211

Share this post


Link to post
Share on other sites

Разбрах защо гасне на 20 минути! Не позволява да се смени процесора като се сложи и3 или и5 гасне на 20 минути като се сложи Б980 или Б 970 няма проблем няма гаснене! Явно биоса е програмиран за тези процесори!

On 8.04.2018 г. at 9:05 AM, Nuclear_Eye said:

C pentium B970 ли е лаптопа?

Б980 но аз му бях сложил и5 и заради това гасне! Като си му върна стария няма проблем!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Жалко наистина със една и 5 чка щеше да е супер ноо както и да е. Сложих си му стария! Благодаря за отговора.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Гост
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Отговори на тази тема...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0