Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0
laptop.bg

Какво да очакваме от ADATA на CES 2018?

1 мнение в тази тема

HD710M-Pro-300x300.pngПразничният сезон вече отмина, но пък новата година е тук и с нея идват интригуващи събития като CES. В тази статия искаме да ви запознаем с някои от новите продукти, които известната компания ADATA ще представи.

Можете да разгледате всички налични ADATA продукти в онлайн магазина на Laptop.bg.

Въпросното събитие ще се състои между 9 и 12 януари тази година, като на него ще видим много нови технологични продукти. ADATA са подготвили първите в света XPG RGB SO-DIMM модули за памет, NGSFF ултра бързи PCIe SSD, NV-DIMM модули в нов размер, както и най-съвременните устройства за безжично зареждане и съхранение на данни.

Започваме с гейминг паметите XPG – новите SPECTRIX D60RGB DDR4 стикове съчетават чудесна производителност и заслепителен хийтсинк с максимална скорост от 4600MHz и SPECTRIX DS40 DDR4 SO-DIMM, който е първият в света RGB SO-DIMM. Наличен е и софтуер за настройване на светлинните ефекти.

SX8200-SSD-300x96.jpg

Също може да ви е интересно да научите, че ADATA ще представят нова PCIe SSD серия. Говорим за насоченото към обикновените потребители SX8200 PCIe Gen3x4 SSD, което използва най-новите NVMe 1.3 стандарт и 64-слойна 3D NAND технология, която може да се похвали със скорости на четене/писане до 3200/1700 MB/s. Нещо повече, ще можете да видите RAID приложенията на SX8200 в павилиона на ADATA. Дори по-интересен е фактът, че производителят ще представи нов форм фактор NGSFF SSD (Next Generation Small Form Factor), който разполага с по-големи капацитети и възможности за сменяне на компонента без изключване на системата, които надминават тези на настоящите M.2 SSD устройства.

A2-Memory-Card-300x200.jpgТрябва също да споменем наличието на нови джаджи, свързани с мобилни устройства. Един пример е подложката за безжично зареждане CW0050, дебела само 6 мм. Тя поддържа Qi стандарта за безжично зареждане, който ви позволява да използвате продукта с най-новите телефони на Apple и Samsung. Също така има и нова SD карта, принадлежаща към най-новия Application Performance Class A2, оптимизиран за потребителите на Android, защото позволява съхранението на приложения директно на картата, пестейки повече пространство на вашия телефон.

Разбира се, ще откриете и устройства от други сфери – слушалки, външни твърди дискове, продукти, свързани с изкуствения интелект, външни батерии и други.

Можете да разгледате всички налични ADATA продукти в онлайн магазина на Laptop.bg.

U9Aia0-C1qg

Прочети още...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0