Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0
laptop.bg

Бърз поглед към ADATA AI920 – Флашка за iPhone

1 мнение в тази тема

pi_feature_image_3-300x189.jpgИзглежда, че празничният сезон идва с много интересни продукти и точно една такава джаджа провокира написването на тази статия. Бихме искали да отделим малко време и да поговорим за AI920 – флашка, произведена от ADATA, за iPhone. Нещо повече, устройството поддържа Live Photos, разнообразни мултимедийни файлове и субтитри.

Можете да разгледате всички налични ADATA продукти в онлайн магазина на Laptop.bg.

Нека разгледаме устройството по-детайлно, започвайки от особеностите по Дизайна. Първо, флашката е много стилна и компактна. Идва в няколко възможности за цвят, за да подхожда на вашия стил, а също е и много лека и тънка – тегло от 3.6 грама и дебелина от 6.9 мм. Това е чудесно, защото няма да добавя тегло, когато е включена във вашия iPhone. Също така lightning конекторът е издаден, което ви позволява да го използвате лесно дори когато имате по-дебел кейс.

pi_feature_image_6-300x227.jpgПродължаваме и с важните Софтуерни характеристики на AI920. Смартфон фотографията е все по-популярна, като това е вероятно причината, поради която ADATA са включили възможността за директен запис на снимки и видео (включително 4K файлове) на флашката, като също е налично и i-Memory приложение. То предлага специален раздел за камерата с филтри, ефекти и други възможности.

Това обаче не е всичко в софтуерно отношение. Производителят е помислил и за безопасността на данните ви – флашката има независимo криптиране, което работи заедно с приложението на телефона. По този начин няма да трябва да се притеснявате за злонамерен достъп към данните ви. Нещо повече, i-Memory приложението ви осигурява възможност за бекъп с натискането само на един бутон. Друг значим факт е, че флашката разполага със специален вграден кодек за четене и възпроизвеждане на некомпресирани аудио формати.

TDwoKYc3LdQ

Прочети още...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0