Sign in to follow this  
Followers 0
Guest BechefMS

Лаптоп до 600 лева

2 posts in this topic

Здравейте ! Искам да избера лаптоп до 600 лева като единственото ми изискване е да има добра батерия защото ще се ползва предимно за работа в университет . Няма да се ползват тежки програми на него единствено тук там някое филмче и предимно интернет . Благодаря !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте

От краткото проучване на моделите, което направих, бих Ви насочил към този модел - https://laptop.bg/laptops-lenovo-IdeaPad_310-lenovo_ideapad_31015iap_80TT0087BM256gbssd - това е най-евтиния вариант, който има SSD и Full HD дисплей. За до 600-650 лева може да се намерят алтернативи само с SSD или с Full HD дисплей в комбинация в някои случаи с една идея по-добър процесор, но според мен си заслужава да вдигнете бюджета за конкретния модел. SSD-то ще допринесе за по-дълъг живот на батерията и значително по-бърза работа на операционната система и програмите, а Full HD дисплеят е препоръчителен за гледане на филми с удовлетворително качество.

Добавям и няколко алтернативни решения - https://laptop.bg/laptops/compare?ids[]=7972&ids[]=10241&ids[]=10433&ids[]=11435
 

Дано съм бил полезен!
Поздрави
Богдан

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0