Raya

Търся нов лаптоп

3 posts in this topic

Здравейте! Мисля да си закупя нов лаптоп Acer и искам да Ви попитам кой модел ще е подходящ, при условие че ще го ползвам само за работа (microsoft пакета, notepad++, photoshop и други програми от същия тип) и чат- пат за гледане на филми, не ми трябва някакъв супер мощен тип геймърски. Процесора искам да е intel core i3 (ако може- i5 да е, но не знам дали ще ми стигнат парите), инчовете не са от значение, батерията се надявам да издържа поне 5ч. За целта съм отделила около 700лв, но бих могла да дам някой друг лев отгоре стига да си заслужава. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте

Това са моделите, към които бих Ви насочил:
https://laptop.bg/laptops/compare?ids[]=9394&ids[]=9467&ids[]=9760&ids[]=10566

За предпочитане е лаптопът да е снабден с SSD, за да работи по-бързо и да няма забавяния/замисляния. HP-то е с алуминиев корпус, а Pentium-ът в него е сравним с i3 процесор, понеже разполага с Hyper Тhreading технология и виртуално изглежда като 4-ядрен процесор. Като цяло няма голям избор в този ценови клас. Ако може да си увеличите достатъчно бюджета, то на посочения от мен Acer може да добавите 120/250GB SSD и се получава много добър работен лаптоп.

Надявам се, да съм бил полезен!
Поздрави
Богдан
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте, 

Видях,че тази тема е сходна с моето търсене и реших директно да пиша тук. Предстои ми да закупя нов лаптоп, като също ще го ползвам основно за работа - Photoshop, Illustrator, microsoft пакет, както и гледане на филми от време на време, не търся геймърски модел. Важно за мен ще е да се справя добре с програмите за дизайн, като предполагам оперативната памет трябва да е поне 8 GB ( ако бюджетът и моделът позволява, може и да бъде надграден до повече). До колкото разбирам е добре, лаптопът да е снабден и със SSD.
Ще бъда много благодарна ако ми дадете съвет, бюджетът ми е около 1100-1200лв, като към момента разглеждам основно модели Acer и Lenovo.

Благодаря ви предватително!
Рая

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...