venci_86

Dell Vostro 15 3568 видео карта

4 мнения в тази тема

Здравейте, преди няколко дни закупих лаптоп дел востро 3568 с видео карта AMD Radeon R5 M420X. Проблема е че не мога да намеря начин да я направя да работи като основна, а не вградената интелска. Има ли вариант това да се направи или просто е направено така, че в нормални условия на работи интелската, а само когато е необходимо вклюва радеона?  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Принципно е направено автоматично да сменят графичните чипове при натоварване. Но R5 M420X не е особено производителен чип и няма да се учудя ако дори е по-слаб от вграденото видео в процесора. Редовна практика при ниския клас лаптопи.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Провери си драйверите дали са инсталирани правилно,при сериите на Acer(и Пакард Бел),има видео менаджер,който има настройка за видеото(на автомат или потребителят определя ръчно за кое приложение,коя карта да играе.Задължителното условие при инстала на драйверите им е 1 да се инсталира драйверът на вградената карта,той "води" драйверът на външното видео.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ами мисля, че драйвърите се инсталираха правилно. По принцип през сайта на делл ми прихвана лаптопа и инсталира всичко. Точно през мениджъра се опитах да сменя виидето да не е автоматично, но единственото което мога да направя е за някои приложения да задам с коя карта да се изпълняват.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Гост
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Отговори на тази тема...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...