Sign in to follow this  
Followers 0
Riapov

Win 8 и Win 7 проблем

2 posts in this topic

Привет на всички :)

Изтекоха ми очите от четене, счупих си два бутона на лаптопа и реших да питам ;)

Имам лаптоп PACKARD BELL EASY NOTE 11 TE BZ , закупен от магазин в Испания с оригинален Windows 7..../нямам идеа какъв е точно/ . Ползувам го за работа и си е супер вече няколко години.  НО, започна да прави едно премигане на втория монитор, което определено ми вредеше на работата. Препвих и качих последен драйвър за видео /АМД/ от сайта на производителя. Ефект нямаше. И аз с тъпата си глава реших да кача Windows 8. Нещата като цяло се оправиха, но интерфейса сега ми е ужасен с прозрачна лента за инструменти отдолу / това с часовника, отворените програми, старт бутона и т.н./, което определено ми пречи за работа. Освен това по никакъв начин не мога да си направя прозорците в някакви по-поносими за очите ми цветове. Та реших да се върна на фабричната конфигурация на лаптопа с Windows 7. Но няма как да стигна до менюто за това.

Моля за всякакви адекватни съвети, които биха могли да ми помогнат да си върна машинката във фабричен вид, без обаче, свали си някакав пдобен Windows 7 от накой торент и подобни.

 

Предварително Благодаря на всички отзовали се !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Еми няма начин без "....свали си от торент WIN и инстал..." Няма даунгрейд на 8,на 10 има,но с пробен период от 1 седмица,мине ли седмицата,единственият начин да върнеш старата система е  "....свали си от торент WIN и инстал...",

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0