Sign in to follow this  
Followers 0
okito

Още един тарикат: vectra, Цветан Атанасов, Пазарджик

17 posts in this topic

Още един тарикат: vectra, Цветан Атанасов, Пазарджик
Не знам дали колегата е още във този форум, но в базар.бг и олх има профили.
Купих от него два лаптопа:
Dell E6420 за части и след уговорка по телефона разбрах, че е супер, и дъното може да се ползва. Имаше само лоши снимки на страницата. Получавам го и е в кофти външно състояние. Викам си майната му нали е за части. Прибирам се вкъщи и го пускам на докинг станцията, че нямаше матрица - опаа, биоса заключен, така че да не може да се качи уиндоус дори... добре че имам връзка и го отключихме безплатно. Тук имаше бонус или стръв 3г карта и процесор селерон б800.
Идва ред на Е6400, който по описание е перфектен с батерия държаща 2 часа и куадро карта. На външен вид перфектен, всичко е ок, НО биоса заключен отново, батерията държи едва час,а не два, а зарядното е с наранен кабел, който е правен с изолирбанд. Да не говорим, че куадро карта НЯМА ! (без това не исках да има, но няма значение)

Така в крайна сметка нито нещата са снимани добре, нито са описани, дори с лъжлива информация. По телефона се говори едно, то излиза друго и после не се отговаря на съобщенията в базар.бг
Пазете се ! Аз съм си виновен, че се доверявам много бързо и не проверих всичко на макс в Еконт, и да му звънна да сваля цената. 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хаха Муртев пак се вихри :) Стар познайник на форума е той,и мой личен :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 25.07.2016 г. at 8:02 PM, Nuclear_Eye said:

Хаха Муртев пак се вихри :) Стар познайник на форума е той,и мой личен :)

Хах, и теб те знаем Фикрет. Или май набързо забрави как ме мина да платя в двете посоки пратка, заради не работеща ДВД-записвачка на поръчан от мен лаптоп, който ти продаваше. За хората които не знаят, беше изпратил въпросния лаптоп за бартер на колега в Пазарджик и когато си получил оферта от мен за кеш, си развалил бартера по средата и си го пратил на мен, с малката подробност, че си забравил да ми споменеш, че не работи шибаната ДВД-записвачка, като в крайна сметка ме накара да платя в двете посоки. Мисля че спора ни стои някъде в историята на форума, така че не се прави на света вода, ненапита и не давай мнение, предвид че и ти си в тоя батак ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Е добре де,като съм в тоя батак,защо пак искаш да купуваш от мен лаптоп?Гореспоменатия ужким "клиент",който иска за без пари да купува лаптоп нов с гаранция,понеже не му пратих лаптоп(ясно защо) и си го продадох на реален клиент,сега го е яд горкия и видиш ли преди 5 години съм му бил пратил лаптоп с развалено DVD.

 

Мене целия форум ме познава и цяла България почти и знаят много добре че съм коректен на 100 % и за да няма съмнение ми дай данни да ти преведа парите от двете куриерски такси от преди 5 години,за да си доволен :)  Ясно е че не съм робот и винаги може да недогледам нещо,но никога не съм оставил някой ощетен.

 

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Исках да купувам, защото офертата беше добра, но не купих не защото си го продал на реален клиент, а защото искаше да ми го изпратиш пак с опция в двете посоки и ако има нещо прецакано, като минали път да платя аз (продал си го на друг от инат и то на по-евтина цена, но това е друг въпрос). И случката не беше преди 5, а преди 3 години. не знам колко те познават форума, но ако админа изкара темата ще се види, че умишлено ги го изпратил повреден, а не от недоглеждане, за което може да свидетелства колегата от Пазарджик (на него не си забравил да обясниш от недоглеждане, че въпросната част не работи), с който си развали сделката за бартер, заради моята оферта да го купя кеш. Няма проблем, веднъж предложи и ти отказах, сега съм навит да ми възстановиш загубата ми заради опита ти за дребна измама. Не пазя бележката, но по спомен ми взеха 14.86 лв. в двете посоки и няма да се разсърдя ако ми ги възстановиш: ЕКОНТ "Тенис-Кортове", Димитровград, Мартин Димитров. Аз не съм бизнесмен, като теб и ме бъркат, особено ако ме прекарат няколко пъти разни дребни и едри тарикати, независимо дали ги познава цяла България или не. Ха сега да те видя колко си мъж. Ще чакам развитие ...

Edited by switcher

Share this post


Link to post
Share on other sites

Виж сега,от инат по-евтино да го продам няма как да стане.Престани с тая измама с тва ДВД,защото е смешно.Ако беше измама дали щях да искам да ти възстановя парите от куриера.А и освен това,аз никога не пускам двупосочна пратка,тъй че си платил само в едната посока около 7-8 лв макс,но аз ще ти преведа 20 лв с лихвите за 3 години(въпреки че са 5) за да видиш че не съм дребен или едър тарикат.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

71880000938852 е номера на паричния превод 20 лв.Може да си ги изтеглиш !

IMG_3149.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Редно е да напиша резултата. Парите от куриерските от преди 3/5 години си ги ПОЛУЧИХ с "лихвите", както се е изразил много почитания ВЕЧЕ и коректен, както виждам и доста разраснал се господин. За мое съжаление обаче, от ЕКОНТ ми казаха, че не пазят информация за по-дълъг срок от 6 месеца, като не мога да докажа моята теза. Искам само да кажа въпросния господин (Фенаси Керим, както е познат в OLX), че това че ми е възстановил разходите не го прави коректен и не го оправдава за случката от преди 3 или 5 години (и аз не помня точно кога беше). Опита му за дребна измама си остава опит, дори и "реабилитиран". Все пак ще помоля модератора за последен шанс, не знам по каква причина, темата със спора ни е изтрита или не мога да я намеря, макар да има история от 2010 г., а аз съм регистриран от 2011 г. тук. Не мога да намеря темата (може би е изтрита), в която колегата от Пазарджик се беше оплакал от господин КОРЕКТНИЯ, че е развалил бартера без причина, и след разговор с него ми каза, че е знаел за въпросния лаптоп, че бил с не работеща записвачка (нещо, което на мен  ми беше спестено, за което си платих, и което години по-късно, днес ми бе възстановено). Надявам се модератора да ми отговори, за да мога и аз да докажа тезата си. Между другото г-н Керим, мисля че и на колегата от Пазарджик дължиш СЪЩИЯ ЖЕСТ, да си му върнеш и на него направените разходи по не състоялия се БАРТЕР, но нямам негови координати, понеже не мога да намеря темата ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Е добре де,дори да докажеш тезата си,във форума влизаме само аз,ти и TheBest1978 - тоест 3-ма човека.Ако ще се почустваш по-добре,знаел съм за двд-то или там за каквито е да е имал проблеми лаптопа и въобще знам за всички дефекти на всички лаптопи които съм продал и продавам,та дори и на тия които още не знам,че в бъдещо време ще продам,ако това ти е целта ОК.Но дано не ти се случи да попаднеш на друг човек и да купиш лаптоп чрез Еконт и след 2-3 дни примерно да се развали,щото тогава не след 5 - ами след 1000 години никой няма и стотинка да ти върне и тогава ще разбереш кой е коректен и кой не.Айде със здраве и мисля че темата се изчерпа вече :)

 

Поздрави.

 

 

 

P.S. - Mисля,че това,че не съм догледал за ДВД-то и дори да съм забравил да кажа на друг човек за него,мисля че не ме прави некоректен.Защото нямам клиент,дори както се вижда и след 5 години,който когато ми се е обадил за нещо,да не съм откликнал или да не съм го компемнсирал или дори да не съм му върнал парите ако се налага,когато е недоволен !

Edited by Nuclear_Eye

Share this post


Link to post
Share on other sites

Виж сега, идеята не е да те топя за нищо. Това че си сгрешил преди време да направиш дребен тарикатлък, не може да се изтрие. Чест ти прави, че се опитваш да се поправиш, но стореното си е сторено. Навремето не беше толкова силен и не продаваше толкова много лаптопи, а още прохождаше в този бизнес, че да се дуеш какви гаранции си давал тогава - евала сега си се разраснал доста. И едно време този форум го четяха много хора - сега не знам (все пак от малко повече време съм в този форум от теб). И стига с тези оправдания за НЕДОГЛЕЖДАНЕ. росто темата е изтрита с колегата от Пазарджик, който я беше почнал. Цялата работа беше, че сте уговорили бартер, но по-късно, като съм ти звъннал за кеш-продажба си развалил сделката с него без да му се обясняваш и си го пренасочил към мен (затова и товарителницата, с която пристигна беше от Пазарджик, което ме усъмни и затова не приех думата ти за истинска, иначе лаптопа беше прекрасен), като си го оставил, като "барани яйца" и той също си е платил за неговия лаптоп в двете посоки, поради развалената сделка. Та на НЕГО си казал, като сте се пазараели по-рано, че ДВД-то не работи, а не аз да си мисля, че СИ ЗНАЕЛ. След като прочетох поста му тук, включих че аз съм бил причината за развалената сделка и съм втория прекаран (за което ме овъзмезди вчера) и започнахме спора тук, ни интересното е че тази тема е изтрита (МНОГО СТРАННО), защото не я намирам. А в ЕКОНТ ми казват, че не пазят за толкова дълго време история на товарителниците, за да ти докажа всичко което говоря и да видиш, че съм платил в двете посоки. Та накрая, моля не казвай ЧЕ НЕ СИ ЗНАЕЛ, или че не си догледал, и за бъдещето там глупости. Сгрешил си, сгрешил си. Искал си да се поправиш - поправи се (пред мен). Но фактите са факти и не можем да изтрием нещата, които са се случили. Забравих да кажа БЛАГОДАРЯ все пак. Не знам за кой става въпрос, защото бях почнал да ви проучвам, като се бях ядосал и разбрах, че сте двама, та ако е така - и на двамата ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не сме двама или поне аз така си мисля,въпреки че на моменти не съм сам :) Няма да мога да те убедя в каквото и да е,а и мисля че темата беше за едно,а стана за друго.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да, так е. Възможно е и да греша, а и това е извън темата и не е важно. Темата беше, че умишлено премълча за не работещото ДВД, и че няма смисъл да го отричаш, понеже си го казал на колегата от Пазарджик. Благодаря още веднъж, че ми възстанови загубите, дано сториш същото и  с колегата. И добре, че си се разраснал в бизнеса, иначе никога нямаше да се случи това, то е парадокс в този вид бизнес. Успех и на теб в бъдещето, дано нямаш подобни случки в него ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

На мен ми се струва,че прекалено много я раздухахте тая тема.Лично познавам "заподозрения" и мога да кажа,че развил се,или не винаги е обезщетявал клиентите си,което е нормално,ако искаш да успееш в тоя бизнес.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Я виж ти.И третия посетител във форума се е намесил в темата :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
преди 9 undefined[?:часа , thebest1978 said:

На мен ми се струва,че прекалено много я раздухахте тая тема.Лично познавам "заподозрения" и мога да кажа,че развил се,или не винаги е обезщетявал клиентите си,което е нормално,ако искаш да успееш в тоя бизнес.

Не те познавам колега, не сме я раздули темата. Беше раздута когато стана случката, съжалявам, че не мога да я намеря. Някой я е изтрил услужливо може би. Просто се сетих да погледна във форума, след като наистина не можах да осъществя нова сделка с колегата (тъй като този път не се споразумяхме за цената) и останах удивен, че въпросния поставя коментари за некоректни потребители, при положение, че и той е бил некоректен, дори веднъж да е било. Тогава доста я раздухме темата, но поради винаги обезщетените клиенти, може би сме само аз, ти и колегата в този форум. И може би администратора, който трие теми по избор. Моите уважение към теб, за теб лошо не съм чул и съм нямал досег с теб ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Колега,дори да съм бил некоректен,това не означава че не съм се поправил и нямам право да коментирам.Моите уважения ама тука не си прав !А и всеки има право да си коментира каквото си иска,ако ще и най-некоректния да е.Свобода на словото!

Edited by Nuclear_Eye

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не съм казал че нямаш право да коментираш, а ме учуди че коментираш. Все едно нарушител/престъпник да създава закони за спазване. Малко не е правилно сравнението може би, но който чете ще разбере какво искам да кажа и учудването ми, че точно ти коментираш провинили се, макар и да си направил опит да се поправиш (възстановяването, което вече е факт, който и аз мога да потвърдя, не те РЕАБИЛИТИРА на 100% и не те прави друг човек). Peace !!! Можем да приключим темата. Просто искам всеки да си знае мястото, а мен и без мен, явно този форум си е заминал (навремето много хора го посещаваха ...).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0