Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Кирил

Кой от трите Асус-а е най-добрия избор?

3 posts in this topic

Разлика между ASUS ROG G552VW-CN287D и ASUS GL552VW-CN211D? Еднакви килограми са. На единия видеото е с 2 пъти повече памет, но пък на другия РАМ-та му е сериозно по-скъпа, ако искам 32 GB. Кой от тях е по-студен? ASUS UX501VW-FY010T е третия, но за него чета, че прегрявал супер лесно и throat-вал? Лаптопа ще се ползва основно за презентаци+интернет+изчисления на мейпъл/матлаб/волфрам математика. Коя изработка от трите ще е най-студена? 

П.С.  Acer Aspire V15 Nitro – VN7-592G  по-хладен лаптоп ли е от трите асуса?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте

G552VW-CN287D
е с най-добро съчетание на качество на изработката, технически параметри и цена. Откъм температури, разликата не е съществена и не мисля, че това трябва да Ви бъде водещ параметър. (ако не броим UX501, който е по-скоро ултрабук и е нормално да има проблем с температурите, заради по-тънкия си корпус) По-добре проверете програмите които използвате за изчисления, дали въобще ще се възползват от дискретната видеокарта или по-скоро трябва да се ориентирате към по-висок клас Core i7 процесор. За съжаление на нашия пазар i7-6700HQ е най-мощното в диапазона до 3000 лева при лаптопите.

Поздрави
Богдан

Share this post


Link to post
Share on other sites

И аз съм се спрял на тези модели и от изброените по-горе, бих взел G552VW. Също така ми хареса и G551JW но като гледам по ревюта и форуми има някакво ограничение на градусите до 74 и troat-вал. Тествали ли сте при нормална употреба и игра как се държи , в смисъл дали бързо стига въпросните градуси. Има ли някаква разлика между ASUS G551JW-CN274D  и  ASUS G551JW-CN277D?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0