Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Даяна

Проблем при включване

6 posts in this topic

Здравейте! Имам проблем със стартирането на лаптопа си. Оставих го за малко и след като се върнах се беше появило съобщение "system recovery options" и от тогава не мога да го оправя. Опитвам се със "start windows normaly"  но ми излиза син екран,че е засечен проблем и ме връща обратно. Опитвах и със safe mode,включва се,но след 2-3 мин се рестартира.Един път успях да го стартвам нормално,но пак за около 5 мин,отвотих дори интернет,но това беше...проверих го и не загрява,опитах да го върна със задна дата,пак не става...в момента го проверявам за проблеми с паметта. Също видях и някакъв критичен ъпдейт,но не знам какво значи. Благодаря предварително!

20160312_204329.jpg

20160312_224511.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Щом и в safe mode се рестартира, вероятно е възникнал машинен проблем, а не е станало нещо с обновяванията. Съмнявам се, че ще можеш да се справиш сама. Все пак не е лошо да напишеш какъв модел е лаптопа, с каква операционна система е и дали скоро е отварян. Всичко това има значение, за да получиш по- точен отговор през Мрежата. Иначе - сервиз.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lenovo g710 мин год го купих. с windows 7, не е докосван, а и го пазя попринцип,мисля че не е  повреда по моя вина :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Колегата е прав, ако е гаранционен - в гаранционния сервиз. Те затова са сервизите. Имам съмнения обаче свързани с твърдия диск. Съвет - зареди през оптичното устройство някой от т.нар. LIVE дискове с операционна система (има ги на много места по торентите) и си извади данните на външен твърд диск (препоръчително) или на флашка. Чак тогава го занеси в сервиз.

Edited by gguest
правописни грешки
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0