Sign in to follow this  
Followers 0
ninex

Поредният ИЗМАМЕН И ИЗЛЪГАН ОТ TELARCHE!!!

1 post in this topic

Привет,

станах поредния измамен от telarche.

От тази тема в базар-а: http://bazar.bg/обява–10674190/hp-6820s-на-части

видях, че продава HP 6820s на части. Необходим ми беше корпус за дисплея - капаци, безел, панти. Обадих се на въпросният, попитах дали всичко е ОК - да, няма проблеми, няма забележки. Фактура и какъвто и да е финансов документ каза, че НЕ издава. Колеги от Пловдив ми поръчаха частите от него и днес си ги взех.

Лекото учудване премина в яд и бяс! Капака на дисплея изобщо не е  ОК. Драскотините са дълбоки, ужулванията също. Гайките за захващане на пантите от лявата страна са със спукани легла и при завиване на винтовете в тях и при евентуално отваряне на капака просто ще се скъсат. Пантите бяха увити с тиксо и изкривени (което не е голяма болка за умиралка, рамената са ламарина и се изправят лесно).

Обадих се на въпросният telarche с въпроси и нерви в тона дали изобщо е видял какво ми изпраща - почна да ми говори, че май съм му се карал и той щял да започне да ми се кара. Ами да започне! Но не. Попитах го дали е погледнал, че леглата за гайките са спукани. Отговорът беше - бяха спукани или си ги спукал ти? Шиб@н тъпанар! Как мога да ги спукам аз, след като съм взел частите 20 минути преди да му се обадя. Отделно, една от гайките от горната страна, която държи винт за безела, изобщо я няма в леглото и - откъртена е. Имало опция преглед, къде съм гледал - обясних, че частите са поръчани през трети човек, а той не е наясно каква уговорка имаме с telarche и просто е взел частите. И защо говорим за 'къде си гледал', след като по телефона говорим едно, а той ми изпраща друго, с ясното съзнание, че е за боклука! И най-безцеремонно ми затвори телефона. Естествено, на последващо обаждане, не вдига. Обвявата тактически няма възможност за оферта, защото може някой като мен да остави негативен коментар и ще му се развали репутацията. Алчните, шиб@ни и нагли търгаши явно няма да спрат да 'работят', но нека темата да се вижда. Защото за мен е точно такъв!

 

За да не съм голословен, ето и снимки на проблемните участъци. Външният вид на капака изобщо не го коментираме! Нека въпросният търгаш ме опровергае, показвайки снимка на 'без забележки' корпуса!

2.jpg

3.jpg

1.jpg

След като му писах в базар, ми е отговорил. Освен това ме е блокирал и не мога да му отговоря.

Ето отговора:

03.10.2015, 14:09
Ами изхвърли го. Ти си го счупил, твой си е. Може да го правиш каквото решиш.
Добър опит, но не ти мина номера. Захвани се с нещо което ти се удава, паси добитък например. Остани си с здраве.
 
Не знам кой от двама ни трябва да пасе добитък, но от парите, които е взел от тази 'сделка', хаир няма да види!
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0