Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Svetoslav

Проблем с ASUS M51V series - проблем с Ati mobilite Radeon HD 3470

3 posts in this topic

Разполагам с ASUS M51V series -добра машина , на мен ми върши перфектна работа

Наскоро си купих LG - 32 LCD Full HD , естественно с лаптопа си взех и HDMI кабел . Още първият път като включих лаптопа към ТВ-то с HDMI кабела- всико си тръгна без проблеми - перфектна картина - каквото се вижда на екрана на лаптопа - това се вижда и на тв-то . Лошото беше , че след като изключа кабела от лаптопа , примигва и всики икони от екрана се променаха местата - подреждаха се лявата страна....

Така добре до онзи ден - включвам HDMI кабела, включвам след това и от ТВ-то да вземе сигнал от HDMI слота - и НИЩО !!! Тв-то тръгва да се свързва ,но си остава един черен екран !

Почна голямо ровене в ATI CATALIS /не знам точно така ли се пише / - и в карайна сметка упях да изкарам само фона от десктопа на тв-то и то само в центъра обиколен от сив фон...., след това успях и да намеря от къде се прави "clone display " - е така става всичко си е ОК , но трябва всеки път да ровичкам из ATI CATALIS и да насторйвам clone display ????При всяко изключване на HDMI кабела тези настойки се губят , зашо така????

Имам и друго 19 TV LCD Philips - при него само включвам HDMI кабела и си тръгва , само си разпознава и се вижда целият десктоп с иконите 1:1 каквото си е на лаптопа- това и на тв-то !

Преинсталирах драиверите на ATI картата - същата работа - проблема с 32 инчовият телевизор си остава .

Как преди само си включвах кабела и всико си тръгваше а сега нестава?Нещо по карта ли не е добре , пнякога като се опитвам да вляза в ATI CATALIS не ми се задесйтва , трабва да рестартирам и след рестарта тогава отварям настройките в ATI CATALIS и т.н. и т.н.

Защо след като му дам "clone display" не го запомня и всеки път трябва да го повтарям.....Къде ли не рових из тези настройки - не става и не става

дайте съвет , Моля ВИ

Благодаря предварително

ПП: на лаптопа съм с ХР

Share this post


Link to post
Share on other sites

Отговора ти е във въпроса който си задал :) като 1во 19" не е full HD и няма проблем на дали лаптопа ти поддържа разделителна на дисплея 1920x1080 pixels така че настройката си е задължителна но можеш да пробваш при включен ТВ и загасен лаптоп да включиш кабела и да пуснеш компа пробвай.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте!

Както и в повечето теми, така и тук не се разбира проблема от къде е, има ли някакво решение, до къде е стигнало решаването му и куп други въпроси. Сега е необходимо да правим нова тема или да задаваме въпросите си от начало. Сори за спама, ама не се здържах да го напиша.

Поздрави и дайте да видим до къде се е решил даденият проблем !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0