Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Ани

Зловреден софтуер

8 posts in this topic

Здравейте, приди месец установих, че на компютъра ми са инсталирали Keylogger, почувствах се ужасно !

Започнах да търсу програма за да го открия и премахна, но освен да си разваля компютъра още повече, друго не направих.

Побързах да го занеса на поправка, там първо решиха , че проблема е сериозен и трябва да ми сменят харда, след дълго чакане просто му направиха поредица от тестове и в крайна сметка просто ми обновиха BIOSA.
Тъй-като не съм особено запозната с тези неща, искам да ви попитам възможно ли е все пак да е останала някаква следа от тази отвратителна проглама в PC и пак да праща всички данни от всяко едно мое действие на пощата на този, който си е позволил да ми я сложи?

Share this post


Link to post
Share on other sites

За отстраняване на кейлогер-смяна на хард и флаш на биос!?!?Чудя се какво биха направили,ако имаш вирус.....сигурно "майсторите"в сервиза биха хвърлили машината в доменна пещ(да не поемат рискове),смешна работа!!Ако наистина са сменили харда,няма от какво да се притесняваш.А колкото до кейлогера-по скоро си спомни,кой е имал личен достъп до машината ти(вече бившо или настоящо гадже,ревнива сестра или ядосан брат).А,между другото,как разбра че гадинката е на компа?Някой ти каза че има или...?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравйте, работата е там, че не са ми сменяли харда, но не беше изключено като вариант понеже се беше появил така наречения син екран. Компютъра ми е в гаранция и на протокола имаше информация свързана с тестове и тази за Biosa. Относно това как разбрах за Кейлогъра, ами сама започнах да подозирам приятеля си и се оказа, че имало защо. Сега се притеснявам далу е заличена изцяло тази гадост само след преинсталация...? Сега на собстврния си компютър се притеснявам да си правя каквото искам... Не е мниго приятно.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ако е преинсталиран отново уина(операционната система)няма какво да се притесняваш.Има приложения,които могат да ти помогнат."Спай-бот" ,програмата е свободна,инсталираш,ъпдейтваш и сканираш,безотказно намира и безопасно отстранява подобни гадини.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тя самата 10-ка е най-големия шпионин!Прочети малко за новата джурканица на Бил и ти препоръчвам да го смениш поне с 8.1!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0