Sign in to follow this  
Followers 0
HristoGeorgiew

Избор на лаптоп.

4 posts in this topic

Здравейте ,извинявам се ако не пиша на правилното място ,но мисля ,че тук трябва да поискам вашето мнение.

Търся си лаптоп ,понеже заминавам за чужбина ,критериите ми са да е с fullHD резолюция на екрана ,най-малко 15,6 инча и с прилична батерия.

Ще се използва главно за интернет и филми с голяма резолюция ,но е предимство и да подкарва някои от по-новите игрови заглавия,ще работи с win8.1,засега съм се спрял на Acer Aspire Е5 сериите ,които имат модели с i5 процесори с или без SSD (наличието на което отново е плюс за мен) ,както и конкретно Acer Aspire E5-572G ,който е с i7 - 4 ядра ,но пък няма SSD ,та какво ще кажете ,заслужават ли си някои от тез модели и кое е по-добре SSD за сметка на по-слабия процесор или i7 за сметка на ssd ? Ще се радвам да споделите мнения за всякакви модели и марки в диапазон 800 - 1100лв. ,които смятате за добри. Благодаря предварително :)

Edited by xicxo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте

Определено е по-добър вариант да се заложи на SSD-то, вместо на по-мощен процесор. Системата ще се "влачи" независимо от процесора. Ако ще се играят игри, в момента най-добър вариант е GeForce 840M като производителност. Като алтернатива бих предложил тези два модела:

http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_V3_572-acer_aspire_v3_572g_NX_MNJEX_037

http://laptop.bg/laptops-acer-TravelMate_P256-acer_travelmate_p256_NX_V9PEX_002

Те могат да се ъпгрейднат с SSD, като може да поискате оферта за тях на [email protected] или на друг от посочените контакти.

Ето това също е интересно решение, като процесора на по-късен етап може да се замени с Core i5 или Core i7 от 4-то поколение.

Поздрави

Богдан

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0