Sign in to follow this  
Followers 0
n0nsense

Помощ за избор на лаптоп

4 posts in this topic

Здравейте,

преди време бях искал мнението Ви за лаптоп в диапазона 700-800 лв. , който ще се използва основно за интернет, филми и офис пакет. Като изисквания да не нагрява много, по-възможност по безшумен и батерията да е добра. Момента за закупуването му дойде, а понеже минаха 6-7 месеца от Вашето предложение, бихте ли ми препоръчали актуални модели.

Благодаря предварително за указаното съдействие.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте

В момента този модел е най-доброто, което може да се вземе спрямо вашите изисквания - http://laptop.bg/laptops-fujitsu-Lifebook_A544-fujitsu_lifebook_a544_A5440M73A5EE

Поздрави

Богдан

Share this post


Link to post
Share on other sites

Е браво бе- за 800лв. предлагате долнопробно и дърто Фуджицу с процесор от преди 2 години... Разбирам, че имате залежали боклуци ама бива ли така нагло да ги пробутвате на хора дето ви вярват? Поне с инсталиран Уиндоус да беше, че да оправдае някой лев от над заслужените 550лв.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i3-4000M е напълно актуален процесор (на година и половина) и за нуждите на n0nsense е напълно достатъчен. На каква основа ще се обосновете, че въпросния модел е долнопробен и дърт? Също така от конкретния модел нямаме залежали бройки, защото директно ги взимаме от вносителя. Също чакам и вие да предложите някакъв модел, за да сравним плюсовете и минусите спрямо двете предложения. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0