Sign in to follow this  
Followers 0
acop

мнение за ASUS N551JM-CN232D

3 posts in this topic

Здравейте, искам да си купя лаптоп подходящ за графична обработка. Спрял съм се на ASUS N551JM-CN232D. Някой, който притежава такъв, може ли да изкаже мнение относно работата му. И втората молба е някой компетентен потребител да ми обясни защо избраният от мен модел ASUS N551JM-CN232D и неговият "братовчед" ASUS G551JM-CN013D 16GB с еднакви параметри но без SSD имат почти еднаква цена. Да няма нещо което да ми убягва. Благодаря предварително

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не виждам къде цената е сходна - N551 е 2200 лева, а G551 е 1900 лева в магазина на Лаптоп.бг. Едно 128GB SSD е към 150 лева. ROG серията се води геймърска, но аз ЛИЧНО не бих заложил на Асус като лаптоп за 2К лева..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Напротив Asus N и ROG G серията са най-добрата марка в този ценови клас. Единствено Asus и MSI Dominator са в топ 100 за най-продавани лаптопи в Amazon top 100 best sellers и за най-качествени top rated. MSI не се предлага в Бг, така че остава само Asus. Аз следя и фирмите, които правят лаптопи за трайдъри и брокери за Wall Street и те предлагат лаптопи единствено на базата на Asus. Единствено с ROG G 551 серията имаше някакъв проблем с драйвъра на Wifi, не можеше да вдигне повече от 5 или 10 Gb/s, но мисля че намериха някакво решение, виж темите по-надолу за Asus в същия форум. Аз имам лаптоп Asus по-нисък клас К52 и вече 5 г. не е мръднал.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0