Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Demon

Къде ми изчезва дисковото пространство

3 posts in this topic

Здравейте, аз сам с Виста хоум и забелязах нещо от С у-во заетото пространство е 66GB а Програм файлс е само 24GB - странно за мен (предполагам че има някакво обяснение) . Бях чел някъде, че това се дължи на бакъпи които прави Ундоуса но не сам сигурен за това. За това питам къде ми изчезва дисковото пространство защото както върви до една година няма да имам дисково пространство на С у-во. Ако някой може да ми помогне да изтрия ненужната информация която ми напълва диска то ще съм му много благодарен

Share this post


Link to post
Share on other sites

Даваш десен бутон на C:\ след това Properties след това избираш Disk Cleanup след това More Options и натискаш на долното Clean up. Това ще ти премахне старите файлове направени от операционате система след това може и да си дадеш един Disk Cleanup на всички ненужни файлове.

Това е успех.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Също така е възможно и някоя от програмите ти за сваляне да записва на "С" също така и голяма част от игрите които си инсталираш си съхраняват настройките и записите също там и след деинсталирането папките си остават. Така че Disk Cleanup не винаги чисти и тях. Аз лично ползвам TuneUp Utilites - справя с отлично.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0