Sign in to follow this  
Followers 0
nkibn

Голям проблем!

3 posts in this topic

Здравейте хора..проблема е следния. Значи имам лаптоп HP Pavilion dv6t-3000..матрицата от доста време е счупена но си работа на външен монитор с него..лаптопчето си е наред..обаче вчера реших да го му направя преинсталация на Windows..пуснах го да го преинстална..обаче ми се наложи да излезна и го оставих така..като се върнах лаптопа беше изключен..после се опитах да го пусна обаче не става..пробвах на плазмата пробвах на монитора нищо..четох в форумите че трябва да има инсталирани видео драйвери за да стане работата..обаче като не иска да ми подаде картина на монитора как да стане..лаптопа работи издава си сигнал при включване на windows..обаче незнам как да му кача драйверите като не иска да ми даде картина..моля ви помогнете ми .. ще ви прикача и снимки за по лесно..Благодаря ви предварително !

(клавиатурата е снимана за да ми покажете дали fn+f4 е за смяна на картината - опитах обаче не стана)

Ето снимките:

http://prikachi.com/...45/7702045A.jpg

http://prikachi.com/...46/7702046G.jpg

http://prikachi.com/...47/7702047F.jpg

http://prikachi.com/...48/7702048e.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

От снимките се вижда, че би трябвало комбинацията да е Fn+F4. Но след като не става, или универсалния драйвер на Windows не поддържа тази функция за този модел, или не е това клавишната комбинация. Пробвай Fn+F10. Някои BIOS-и имат опция за изход на външен монитор, виж и там дали има такава. Важно е при включване на машината мониторът да е свързан и да е включен.

Edited by gguest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Оставих го на сервиз..казаха, че може да е дъното проблема..но още го тестват да видят какво точно е .. а като гледам по нета..дъното е ацки скъпо и ако е то ще се зачудя какво да правя..благодаря ти за отговора.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0