Sign in to follow this  
Followers 0
Guest banner

Лаптоп до 750лв

3 posts in this topic

Трябват ми предложения за лаптоп до 750 лв. Да става за някои игри(на ниски настройки, диабло 3 да речем) и да е с добро охлаждане(ако въобще има такова за тези пари) Четох в друг форум,че за тези пари изобщо не се препоръчват игри, даже и да вървят на лаптопа, понеже се скъсява живота му драстично...И все пак не пречи да питам :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравей! Взехме наскоро 15 инчово лаптопче, базирано на intel 2955u процесор , без дискретна видеокарта - кара си само с вградената. Рам-та е 4 Гб в едноканален режим. Os -W7x64 - с последни ъпдейти и драйвери. Това което мога да споделя е че WoW се играе на ниски настройки. (а аз се надявах да не може :) за радост на ползвателя. Също така, данните на http://www.notebookcheck.com/ ми се струват доста адекватни - там има и таблици кой модел какви игри подкарва и с какво качество. Най- хубавото е че лаптопа е студен и тих - процесора е 15 w. Нашият модел е за 629 лв. Предполагам с подобни характеристики машините на всички марки ще работят по един и същ начин.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте

Най-подходящ за вашата ситуация е този Lenovo B5400. Както се спомена в горния пост, вградените графики не са лош вариант. Конкретно HD 4600 ще застане до няколко дни на 39-то място в класацията ни, щом завърша тестовете по лаптопа, който тествам в момента. Малко ще надвиши бюджета Ви, но това е най-добрият избор, спрямо наличното в този ценови диапазон. До някъде е вярно, че игрите съкращават живота на лаптопа, но по-скоро резките температурни промени са истинският вредител. В този ценови клас, трудно може да се намери лаптоп с дискретна видеокарта и добро охлаждане, затова по-добър избор е, да се вземе такъв само с вградена, Вградените графични ускорители от няколко години насам се вграждат в процесора и съответно не натоварват значително охлаждането, както дискретните такива. Също така предоставят и сносна производителност, която е предостатъчна за ежедневни задачи и неангажиращ гейминг на ниски детайли,

Надявам се да съм помогнал!

Поздрави

Богдан

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0