Sign in to follow this  
Followers 0
Guest gabre

Проблем с wifi на Lenovo y510p

4 posts in this topic

Здравейте, вчера получих лаптопа, сложих му Windows 7, започнах да слагам драйверите, всичко на пръв поглед беше ток и жица, но още при тегленето на някои драйвери ми направи впечатление, че е доста бавно, но реших, че след като инсталирам на ново wifi драйверите и с 1-2 рестарта ще се оправи... ама не. Реално връзка с интернет има, но е доста лоша, на моменти се подобрява, достатъчно за сърфиране, но след малко отново се скапва. При сваляне скоростта ми по принцип е около 5.9 - 6 мб/с, но на Lenovo-то достига най-много до 2.1 мб/с. Някой има ли идея къде би могъл да е проблема, дали е възможно под windows 8 нещата да са ОК. Не би трябвало според мен проблемът да е технически, все пак машината още мирише на магазин.

Share this post


Link to post
Share on other sites

510 ги дават с 8цата , такива драйвери имаш и на диска. пробвай с 8 ако не се подобри положението звъниш на телефона на гаранцията и готово.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тази скорост от 5-6мб/с безжично ли си я постигнал?Добър ли е сигнала с рутера?Подържа ли N-протокол рутера?Като казваш максимум 2,1mb/s виж в настройките на безжичната карта дали е разрешен N-протокола,защото много ми прилича ,че го караш на G които е 54мбит/с

Share this post


Link to post
Share on other sites

при G на 54 съм докарвал 5 мб за сек. трябва да се тества на кабел и тогава да се търси решение през безжичния.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0