Sign in to follow this  
Followers 0
Guest gogobaba

Мнение за acer aspira s3 i7

3 posts in this topic

Здравейте искам да си сменя лаптопа с по-лек и съм се спрял на acer ултрабук. Избрал съм acer aspire s3 с Intel® Core™ i7-3537U.4 гб рам, интел хд 4000 видео карта и 128гб ссд.В момента съм с леново г580 със core i7 3632 qm nvidia gt 635m i 6gb ram. Искам да го сменя , защото ми е голям и тежък и не мога да го разнасям цял ден из университета.Разбира се леновото няма проблеми с каквито и програми да съм пускал и хд видео.Ползвам го предимно за офис дейности word,exel,powerpoint,гледане на филми и стари игри.Та общо взето за такива неща ще използвам и ейсъра. Интресуваме се дали ще има проблеми с пускането на 1080п клипове от youtube/филми и тн.От малко по-тежките програми ще използвам фотошоп,но за доста елементарни неща.Някой има ли наблюдения колко време му държи батерията горе долу?

Мерси!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Фотошоп,офис-пакет и FULL HD клипове!Май се шегуваш нещо...тези работи ще ти вървят без лаг и на машина,базирана на AMD,за 600 лв!С машината,която вземаш,ще можеш да закараш мисията на Марс и да ги върнеш пак тук. :gamer: 6-клетъчен енергиен пакет,при офис приложения и сърфиране,докато е нов-около 1ч.45м.~2ч.Малко е относително,зависи от още фактори...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intel HD Graphics 4000 има потенциалната възможност да изкара картина на до три монитора с 4K разделителна способност, тоест ще върши добра работа за горепосочените дейности.


Ако имаш бюджета, бих те насочил към това - http://laptop.bg/laptops-lenovo-Yoga_2-lenovo_yoga_2_pro_59_403716

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0