Sign in to follow this  
Followers 0
Commander

Lenovo G570 включва и след 10 сек. изключва

4 posts in this topic

Здравейте

Имам едно Lenovo G570 което като го включа захапва и след точно 10 секунди изключва (засичах го :)).

Смених му пастата и го почистих но пак същото. Със сигурност някой го е отварял понеже и едната жица на wifi-то (бялата) липсва има само черна. За малко влизам в биоса докато се изключи спирам wifi-то но пак същото.

Някой да се е сблъсквал с такъв проблем !?...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Виж дали няма термолепенки , и те да са заминали или да са подменени от термо паста. случвало ми се е на една тошиба това чудо. дано съм помогнал

Share this post


Link to post
Share on other sites

Сложих нови термолепенки и нова термо паста но същата работа!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Разкачи повечко хардуер и виж дали пак ще се самоизключи. Например махни рам-паметите, хард диска, wifi картата и го включи, пак ще запали дъното без тях и без сигнал към екрана, но има вероятност да не се самоизключи след 10 секунди. Ако продължи да работи след 10тата секунда, започни да подменяш изброения хардуер с резервен (ако имаш наличен) докато откриеш от къде идва проблема ;)

При сменени термо компоненти не виждам логика за 10 секунди да вдига висока температура за да го изключи термодатчика.

Колкото до антените, не се притеснявай, на леново картите са само с черния (main) кабел, който върши цялата работа.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0