Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Empty

Температура на лаптопа

2 posts in this topic

Здравейте от около 4 месеца имам лаптоп Acer Aspire V3-571g http://www.laptop.bg/archive/laptops-acer-Aspire_V3_571G-acer_aspire_v3571g_NX_M7EEX_043

NX_M7EEX_043. Имам въпрос относно температурата на лаптопа. Когато играя някоя игра F1 2013 на High настройки SpeedFan отчита температурата като Core 1 и 2 ~ 79-82 градуса, 73-74 градуса на GPU-то и 34 на харда. След като затворя играта, буквално за 3-4 секунди температурата пада на не повече от 68-69 градуса. Та въпросът ми е дали това е от самата програма и температурите нормални ли са. При нормална работа в интернет лаптопа държи 45-48 градуса и стой хладен. Поставен е на охлаждаща подложка http://www.technomarket.bg/products/09078825 (която за мен не върши никаква работа), винаги е на бюрото и не е чистен до сега. Моля за отговори :acute:
Благодаря предварително!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Нормално е като го натоварваш да загрява. А конкретните числа, които си написал са на горната граница на допустимост. Няма да е зле да се отвори и почисти, това трябва да се прави поне веднъж на година (нещо като годишен преглед :) )

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0