Sign in to follow this  
Followers 0
smokie

Проблем с Maxxaudio на Asus n56vv 4020d

5 posts in this topic

Преди няколко дни се сдобих с тази машинка Asus n56vv 4020d. Първо инсталирах Windows , за да я тествам. Свалих всички драйвери, инсталирах всичко и Maxxaudio програмката си излизаше, бачкаше си, беше интегрирана в realtek менюто и честно казано много ме изкефи звука с нея. След това реших да пробвам ка ще върви с Windows 8. Инсталирах го, инсталирах пак всички драйвери, но Maxxaudio не ми се появява и много се дразня. Преинсталирах драйвера на Realtek-a, но не се оправя. Моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем и е намерил решение да сподели. Благодаря предварително.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Просто нямаш сиответния драйвер за съответната OS.Когато приложението си работеше,при първият инстал,най-вероятно си бил на седмицата,сега сменяш OS и е нормално драйверът за седмица да не запали под 8!Решението е да започнеш да ровиш в нета за драйвер или да го напишеш ;) .

Edited by vertexe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Драйвера по принцип е за осмица. Свалял съм драйверите от сайта, за да са последните. Дори не съм пускал диска, който върви с лаптопа. Странното е, че на седмицата вървяха повече неща. Освен maxxaudioto на дисплея като усилваш звука, подсветката на клавиатурата, brightness-a излизаха едни анимацийки, които сега на осмицата ги няма. То драйвера си е качен, realtek приложението си бачка, обаче maxxaudioto изобщо го няма. На седмицата си излезе директно на shortcut на desktopa, а тука все едно няма такова нещо въобще. Драйверите в сайта са само за осмица, но стават и за 7, затова ми е странно как може да не работят там.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хм...ми странно си е?Да не е липса на нещо...Net Framework,ниска версия или липса на DirectX или нещо подобно?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Преинсталирах осмицата, инсталирах всички двайвери наново и се оправи. Чудя се дали да флашна bios-a, защото има един флаш ютилити, който свалих от сайта. На старото ми Hp съм го правил, но незнам тука да не се бъгне нещо :D Единственото, което неможах да оправя са анимацийките при натискане на бутоните от клавиатурата. След като инсталирах всички драйвери, за малко работеха и после явно осмицата си ги замени с нейните, които са много по грозни. Ако някой може да помогне по този въпрос моля да каже.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0