Sign in to follow this  
Followers 0
moreole

Помощ с батерията!

2 posts in this topic

Здравейте,

Проблема ми е следният и ме измъчва вече цяла седмица. Много ще съм благодарен, ако някой ми помогне със съвет.

Лаптопа ми е Сони Вайо Е серия, чисто нов с инсталиран Уин 8 фабрично беше...След като преинсталирах Уин 7 64 битов, всичко си е на ред но.....батерията ми не я разпонава.

Излиза ми досадно съобщение: Моля преминете в хибернейт режим, извадете батерията и я сложете пак. Батерията е сложена неправилно или не съответства, бла бла...

Според вас от къде може да идва проблема?..софтуерен проблем, драйвери, от уиндоуса? Благодаря.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте ! Принципно Vaio е доста капризно нещо, що се отнася до операционна система различна от фабрично инсталираната. Прегледайте в портала на Сони за инструкции за вашия модел за даунгрейд към 7-ца и дали е официално поддържано (ако е необходимо питайте поддръжката - щом имате вайо имате легален продукт)... Второто нещо - за да работи правилно системата е необходимо да се инсталират всички драйвери и библиотеки за модела и то в точно определен ред. Ако не се предлагат за 7-ца трудно ще стане. Не казвате точния модел, така че не мога да кажа нищо конкретно.

Накрая ще добавя само това - колкото и да е критикуван Windows 8, няма нищо по-хубаво от оригиналния софтуер. В случая със Sony Vaio това важи 100%...

edit: в портала на Сони за моделите SVE има секция за Windows 7, така че нещата са възможни на теория, но пък за моделите с 8-ца изрично е упоменато че не е възможно връщане към по-стара версия... Регистрирайте продукта си, за да имате достъп !

http://www.sony.bg/support/bg/hub/NOTEBOOK#SVE

Edited by borud

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0