Sign in to follow this  
Followers 0
kroko

Recovery CD за z60m

3 posts in this topic

Някой да има представа от къде мога да си поръчам или сваля Recovery CD за IBM Z60m TYPE 2529-F8G. Направих едни простотии, а и един вирус май направи малко поразии и така и не мога да възстановя работата на дяла от харда с ОС-ма. Не се предлагат вече за закупуване, а и понеже съм умна глава, така и не си направих CD когато можех. Та си мисля, че единственият ми шанс е да си намеря CD от някой човек със същия лаптоп или пък от някъде да си го сваля. Някакви идеи?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Това е от eBay
http://www.ebay.com/itm/IBM-Lenovo-ThinkPad-Z60-Drivers-Recovery-Disc-CD-DVD-/230466419042?pt=US_Drivers_Utilities_Software&hash=item35a8de7962


Този сайт изглежда, че го има, но самия сайт ми изглежда малко криминален (предлагат download на въпросното CD за 19.95 EUR) и се плаща с PayPal.
http://server88-208-222-62.live-servers.net/ibm/ibmrecovery/ibm.asp?keywords=ibm+lenovo+thinkpad+z60m+xp+recovery+cd&recor=1#IBMThinkPadwinxprestoredvd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Благодара за линковете, ама първия е диск само с драйвери, които си ги има така или иначе в сайта на леново. Втория е май това което ми трябва, ама трябва да поразуча малко за сайта.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0