Sign in to follow this  
Followers 0
Guest kacarski69

Acer Aspire 5750G изключва

3 posts in this topic

Лаптопа ми е Acer Aspire 5750G и от скоро време почна да изключва. Speed fan показва температури GPU-61C HD0-41C Core 0-67C Core 1-62C като е включена само Mozila Firefox. Въпросът ми е дали от това изключва и ако да как да го оправя ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Не се разбира от въпроса ти, дали изключва при температурите, които си споменал или като се натовари, когато вече температурите са по-високи. Посочените температури са височки, но не са критични и не би трябвало да изключва, когато са такива. Ако изключва след като се натовари, обърни внимание какви са непосредствено преди това.

Отделно, това, че е пуснат само браузър, не означава, че машината не е натоварена - може да е натоварена от неща, които не виждаш и за които не знаеш, напр., вируси, инсталиращи се в момента ъпдейти и т.н.

Проблемът с прегряването, когато е причинен от задръстване с мръсотия, се решава с почистване и подмяна на термопаста и подложки, има много изписано по въпроса. Ако и след правилно почистване, прегряването продължи, става по-сложно и няма смисъл на този етап да се дискутира:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ако е все още гаранционен го занеси на профилактика ако смяташ че прегрява

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0