Sign in to follow this  
Followers 0
Guest hidden

самоизключване на лаптоп

5 posts in this topic

Здравейте! Проблема е следния, лаптопа ми (hp g62-a50sq) се изкключва сам. Лаптопа не загравя, беше в сервиза от там ми казаха че не намират проблем работел 24 часа без да се изкл и му нямало нищо.. Започна да ми прави този номер преди половин година тогава и го дадох в сервиза и наистина като ми го върнаха работи няколко месеца без проблем. След това отвново ми направи този номер една вечер, пусках систем рестор, антивирусни и какво ли не и нз но спря да се изкл ;д... сега от днес отново.. този път обаче имах едно зарядно на др hp и когато е с него не се изкл, да добре ама работата е там че др компютър си работи нормално с моето зарядно.. някой срещал ли се е с подобен проблем? Знам че няма никаква логика в нещата които съм писал но всичко си е точно така.. Ако някой има някаква идея ще съм благодарен да я сподели :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

аз имах но моя загряваше смениха ли му пастите в сервиза като го закара

Share this post


Link to post
Share on other sites

не от там ми казаха че проблем няма не ссе бил изклюил 24 часа и не констатирали проблем.. явно дори не са го отворили. Според мен проблема е в зарядното но не разбирам защо другия лаптоп работи перфектно с моето зарядно, зарежда си батерията и сичко а при мен не. Забелязах нещо др обаче, нали по принцип дори и да е изкл компютъра при вкарано зарядно в буксата индикатора свети така беше и снощи като го оставих но сега гледам че индикатора не свети ако това може да е някаква насока ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Има един магазин в красна поляна зад аптеката и къщата (срещу пазара)

там имат зарядни брандирани с логото на марката и наподобяващи 100%

оригинала и като качество и като параметри (но цената им е около 20 лв).

Щом с другото зарядно ти работи без проблем вземи си ново но задължително ако имат няколко модела за твоя лаптоп вземи по- мощното (примерно 3~4 ампера)

Задължително си направи профилактика, мисля че лаптоп бг имат промоция всеки петък

на половин цена или нещо такова

Share this post


Link to post
Share on other sites

.. сега от днес отново.. този път обаче имах едно зарядно на др hp и когато е с него не се изкл, да добре ама работата е там че др компютър си работи нормално с моето зарядно..

Давай с другото зарядно , нали няма проблем!И другия няма проблем с твоето, заменяй те ги тези зарядни и проблема си си го решил сам , без чужда помощ.

Edited by gvd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0