Posted April 12, 2013 (edited) · Report post Здравейте , имам Asus N56VZ с Windows 8 и искам да си инсталирам още две ОС на него ,а именно Ubuntu и Hackintosh. Та въпросът ми е с три ОС дали ще се покачат температурите на лаптопа ? Edited April 12, 2013 by Virginia10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2013 · Report post Не, защото няма да се ползват едновременно, освен ако няма да ползваш виртуална машина. Тя ще натовари лаптопа повече и съответно ще държи по-високи температури, докато е включена. Но няма да е нещо фатално. Ако няма да използваш виртуална машина, ще трябва да си разцепиш харддиска на три части, за да можеш да сложиш и трите OS. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2013 · Report post Мерси много , ами няма да използвам виртуална машина ,а ще цепя на три части харда. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2013 · Report post А само да попитам ако разцепя харда на 4 части и в четвъртия дял сложа важните ми файлове , нали при инсталиране на другите две ОС в другите дялове няма нищо да се изтрие от четвъртия? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 12, 2013 · Report post Ако не си пипаш 4тия дял докато инсталираш, няма да имаш проблем. За по-сигурно, сложи най-важното на външен хард, та да няма ядове. Quote Share this post Link to post Share on other sites