Posted January 4, 2010 · Report post Здрашевейте, днес си взех въпросният лаптоп. Гледах в сайта на acer драйвери но там има два за камерата два за модел, за видео карта и незнам кой да сваля. Айде някой да даде точните драйвери който трябва да се инталират. има опция да изберещ операциона система Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 5, 2010 · Report post избрах си ОС-то но пак имаше два драйвера за две различни камери. Както и да е оправих се вече. от каде да си направя цветноста по ярка? с най новите драйвери съм от acer.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2010 · Report post пичове, кажете как да го оправя този вгаден микрофон, защото много слабо ме чуват като говоря по него. Благодаря предварително. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 24, 2010 · Report post пичове, кажете как да го оправя този вгаден микрофон, защото много слабо ме чуват като говоря по него. Благодаря предварително. Ако говориш за скупе влез в настройките на скупе и махни автоматичното регулиране на микрофона и го усили до края. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 2, 2010 · Report post И аз отскоро съм с 7738г,но имам проблем с медиа бутоните.Например този за усилване и намаляне на звука не реагира адекватно на дввижение и макар и да скролвам надолу звука ту се усилва,ту отслабва.А като натисна плай/пауза бутона,ми излиза малко прозорче в средата на екрана с дисковите устройства.Някой знае ли как да го оправя ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 3, 2010 · Report post Здравейте! И аз отскоро съм с acer aspire 7738g и имам проблем с медия бутоните-слайда за звука не реагира. Нито се увеличава,нито се намаля-не знам как да го накарам да заработи. Ако някой може да помогне ще съм му благодарна. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2010 · Report post Отностно Acer Aspire 7738g Перфектна Машинка. Работи без никаъв проблем та блутут било сензорни бутонки сичко си бачка , ако някои има некав проблем да ме намери на скайп dj-ibra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 27, 2010 · Report post 7738 има ли датчици за температурата на CPU-то? авастата не ми засича температура. От каде мога да си я следя ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2010 · Report post 2 слота по 2GB. Все още не се продава плочка от 4GB ram памет, очакваме я в скоро време. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2010 · Report post Acer7738g e nai golemiq trepa4 ot seriite na Acer . Perfekten e ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2010 · Report post Ako nqkoi ima nekav problem s media butonite ili kakavto i da e bil drug problem da pishe na skype dj-ibra Shte pomagam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2010 · Report post намраво обясни тук, защото не мога да ти пиша, а много ме интересува как да си ги оправя. благодаря Quote Share this post Link to post Share on other sites