Sign in to follow this  
Followers 0
reichfurrer

Д�осаден проблем с 6570

5 posts in this topic

Здравейте, от скоро съм с HP 6570b, работещ под 7-ца. Преди два дни започна нещо да се ъпдейтва и ми изписа ъпдейт на биос. Разреших му! Извърши си операцията,рестартира се и всичко си е наред. Но забелязах един досаден проблем. Горе в ляво където са бутончета за звука, калкулатора и за wi-fi, това което е за звука трябва като го натиснем да свети жълто и значи е изкл. звука, а като свети бяло е вкл. Именно там се появи този проблем, свети само жълто...вкл. и изкл. звука но не си променя цвета. Въпроса ми е дали това е вследствие на замяната на биоса.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравей, има няколко варианта.
Единия е, че с ъпдейтите ти е инсталирал някой неправилен драйвър за безжичната мрежова карта. Провери в диспечера с устрийства какво ти показва за нея и пиши да видим.
Другия след ъпдейта на биоса (който непроумявам как е станал през ъпдейтите на уиндоус) да ти са се разбъркали настройките му. Може да влезнеш в биоса и да видиш дали от него не е забранена безжичната мрежа.
Вариант 3: Може мрежовата карта е забранена от диспечера на задачи. По някога, когато е забранена през него, копчето на клавиатурата не бачка.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да колега, разбира се че ще проверя в мениджера какво се е омазало. Но все още не проумявам защо и как може да стане това. Машината е със оригинален уиндоус и всичко по него е както трябва..когато се появи ъпдейт на биос, ме попита дали желая да приложа..аз му разреших и това бяха накакви системни програми на HP....иначе безжичната мрежа си работи....всичко е ок, само това копче за звука не свети както трябва.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ааа това пояснение вече е другу нещо. Ъпдейта на биоса е от HP Care там квото беше.
Деинсталирай старата версия на HP Hotkey Support, ако имаш такава, рестаритрай и после инсталирай това.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5212927&prodNameId=5212928&swEnvOID=4059&swLang=13&mode=2&taskId=135&swItem=ob-112608-1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да колега инсталирах това приложение, но въпреки това не се оправи светенето на бутона..все свети жълто...без значение дали е вкл. звука или не! Друго нещо къде може да се пипа?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0