Sign in to follow this  
Followers 0
Sno0k3r

Toshiba L300 - 1AS проблем при игра

8 posts in this topic

Привет, един приятел има проблем с NFS Shift на лаптопа му. Ето скрийншот от него :

994e8928f4ba4a7b.jpg

Видео картата му е вграденото предложение на Intel4500HD. Мисля, че би трябвало да тръгва при нея. Все пак вие кажете, дали е от видеокартата или от неинсталирани драйвери :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Е какво мислите? Вчера имаше доста коментари, но той не можа да ги види, тъй като поради незнайна причина бяха изтрити. Моля да коментирате отново.

Благодаря за вниманието :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Може би в друга тема е имало коментари, тъй като тук не са трити, принципно не трием.

Играта може да не е инсталирана правилно, какви са системните параметри на лаптопа и какви са системните изисквания на играта?

Софтуерен проблем.

Share this post


Link to post
Share on other sites

И за нас е малко необяснимо изчезването на коментари. Нямаме навик да трием теми и постове, но може авторите да са ги премахнали.

Като цяло картата не е от тези за игри. Ако правилно гледам изискванията на играта в интернет, то тя наистина ще е проблем. Понякога картата покрива изискванията, но все пак паметта и е споделена, което не е добре за новите игри и наистина може да не успее да стартира играта. От това, което аз виждам мога да допусна и проблем с драйвера, макар друго да ми се върти из главата. Питайте приятеля си колко оперативна памет има на лаптопа. Виста по принцип ползва около 1GB за нормално функциониране, а той гледам е наотворил и още доста програмки, които малко или много си резервират памет, а на всичко отгоре играта трябва да използва минимум 1ГБ от останалата му памет, а също и видеокартата да използва от нея. Но може просто да не успява да я подкара с тази карта, която не е специализирана за новите игри - като мощност имам предвид. От друга страна може и инсталацията да не е както трябва, за да изкарва този надпис.

Наистина е много трудно да се правят предположения така...

Колегите, които са по-големи геймъри от мен могат по-компетентно да се изкажат.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте. Мой е лаптопа. ОС: Виста 32 бита. Рам 4гб. Процесор Интел Пентиум Т3400 Дуал кор(1мб кеш памет). Моя приятел е написал каква е видео картата. Изтрих я вчера играта. Инсталирах я отново, изключих всички програми и пак не иска . Други предложения за да я подкарам ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ти си май от оптимистите. Играта няма шанс да тръгне на тази видеокарта. И аз съм със същата и дори да имаш повече оперативна памет тя не е толкова бърза колкото е собствената памет на видеокартите и не може да се справи с изобразяване на 20-30 кадъра в секунда за да ти върви гладко играта. Именно затова вградените карти са създадени главно за приложения а не са насочени към игрите, тяхното предимство е в по-малкия разход на енергия.

поздрави

Алекс

Share this post


Link to post
Share on other sites

Вдигам темата от нищото но за да не пълня форума с глупости ще питам тука :)

От днес съм с нов лаптоп :) с Windows 7 :

http://zamunda.net/details.php?id=212025&hit=1

Говорим за същата игра Need For Speed Shift. При мен тръгва обаче не ми работи Enter клавиша :) Извън играта си работи без проблем :)

Ако може някой да сподели къде е пробелма :) Windows или знам ли :(

Благодаря предварително :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0