Posted February 5, 2013 · Report post Здравейте. Лаптопът ми Toshiba издаде багажа след 4 година работа, доколкото разбрах матрицата си замина. И сега ми трябва нова машинка. Не съм голям специалист, а изборът в сайта е доста голям, затова ако ми препоръчате няколко модела ще е добре. Лаптопът държа да е добър,с мощен процесор, видео със собствена памет и приличен РАМ. Ще се ползва и за игри. Ценовият диапазон е около 1200-1400 лева. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2013 · Report post Това е моето предложение http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_V3_571G-acer_aspire_v3571g_NX_RZPEX_041_SSD с SSD-то работата ще се ускори в пъти и игрите ще зареждат по-бързо имам същия само че без SSD с новите игри няма никакви проблеми всичко си върви на макс. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 5, 2013 · Report post Скоро се очаква, Lenovo Ideapad z500 за около 1300 лева. Ще бъде с доста задоволителни параметри. Core i5 от трето поколение и GT 635M, която ще върши добра работа за игри. По това което видях, изработката е добра и мисля, че ще върши добра работа в близките 3-4 години. Също проучете какво е SSD и дали си заслужава, да се инвестира в него. Във форума е писано доста за това. В момента Aser Aspire V3 е може би, най-доброто предложение с видеокарта със собствена памет в този ценови клас. Друг лаптоп, който си заслужава е ThikPad Edge E530. Quote Share this post Link to post Share on other sites