Sign in to follow this  
Followers 0
lazar_vtu

Предложете лаптоп

3 posts in this topic

Здравейте. Лаптопът ми Toshiba издаде багажа след 4 година работа, доколкото разбрах матрицата си замина. И сега ми трябва нова машинка. Не съм голям специалист, а изборът в сайта е доста голям, затова ако ми препоръчате няколко модела ще е добре. Лаптопът държа да е добър,с мощен процесор, видео със собствена памет и приличен РАМ. Ще се ползва и за игри. Ценовият диапазон е около 1200-1400 лева.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Това е моето предложение http://laptop.bg/laptops-acer-Aspire_V3_571G-acer_aspire_v3571g_NX_RZPEX_041_SSD с SSD-то работата ще се ускори в пъти и игрите ще зареждат по-бързо имам същия само че без SSD с новите игри няма никакви проблеми всичко си върви на макс.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Скоро се очаква, Lenovo Ideapad z500 за около 1300 лева. Ще бъде с доста задоволителни параметри. Core i5 от трето поколение и GT 635M, която ще върши добра работа за игри. По това което видях, изработката е добра и мисля, че ще върши добра работа в близките 3-4 години. Също проучете какво е SSD и дали си заслужава, да се инвестира в него. Във форума е писано доста за това. В момента Aser Aspire V3 е може би, най-доброто предложение с видеокарта със собствена памет в този ценови клас. Друг лаптоп, който си заслужава е ThikPad Edge E530.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0