Sign in to follow this  
Followers 0
Guest Йордан Д�имитров

Лаптоп за игри,но не само

3 posts in this topic

Здравейте утре ще си купя лаптоп,който да играя нови игри като фифа 13,пес,far cry 1,2 и 3 и подобни.Обаче се чудя дали да не си взема настолен компютър тъй като ще излезе далеч по-евтино от един лаптоп.Харесвам много Аsus G55,но нямам възможност да го купя на веднъж а на изплащане...Моля препоръчайте ми лаптоп или настолен,защото както казах утре ще си взимам нещо а това което си го взимам да ми върши работа за игри и не само игри в следващите поне 2,3 години.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аз си взех Acer Aspire 5560G за промоция на 800лева, 4 ядрен процесор на АМД с 2 видео карти, от който вградената ти е само 6520 , а другата е 7670, с която ще играеш какво ти е кеф, без никакви ядове... Потърси, ако го намериш го взимай, не се колебай :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Първо трябва да си изясните, дали ще ви трябва лаптоп и защо. Ако ще играете игри и работата Ви основно е във вас, то най-добре настолен. Ако работата Ви изисква мобилност, то най-добре да е лаптоп. Ако е лаптоп, то е хубаво да е най-много 15.6 инчов, защото по-големите не са много удобни за пренасяне. Asus RoG G55 е доста добра машина, но за съжаление е и доста тежка. (3.8 килограма) Най-добре да е нещо от сорта на Lenovo IdeaPad Y500 или Asus N56. С доста по-ниска цена и по-ниско тегло са. Не е хубаво да се бърза с покупката на такъв тип техника. Хубаво е да видите какво се предлага и внимателно да претеглите плюсовете и минусите на всяко едно предложение.

Ще ви насоча да инвестирате в SSD, когато взимате бъдещата си компютърна конфигурация, независимо каква е. То предоставя на системата доста голяма бързина в сравнение с обикновен хард.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0