Sign in to follow this  
Followers 0
Guest radibg2

Проблем с HP QuickPlay

13 posts in this topic

Когато пусна HP QuickPlay крашва. Когато използвам сензорния бутон за намаляване и усилване на звука QuickLauch Button не се показва. Когато използвам бутоните за HP Webcam и HP DVD и те се пускат и крашват. Как да ги оправя?

Става дума за HP Pavilion dv7 3150EQ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Деинсталираш драйвъра от контрол панела и го инсталираш на ново.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Кое по-точно трябва да преинсталирам? Програмите за HP QuickPlay и HP QuickLauchButtons? Или някакъв драйвер ако е драйвер обясни по-точно кой.

ПС:

Ако не си ме разбрал за QuickLauchButton работи намалянето и усилването и спирането на звука, но не се показва оная лентичка.

Edited by radibg2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да, изтриваш двете програмки и с тях заедно ще се деинсталират и драйвърите към тях. После сваляш последните версии на програмките от страницата на лаптопа. Инсталирваш ги и щракаш с пръсти. Ако обаче и след това програмките продължат да крашват, само преинстал на ОС ще те оправи.

На мен също ми бяха крашнали HP QuickLauchButtons и като увеличам и намлям звука, известията не се показваха. Или понякога след като увелича и след 3-4 мин се показва лентичката за звука. Пробвах преинстлация на програмата, систем рестор, почистване на ригистри и какво ли не и само преинсталацията на ОС ме оправи.

Пресинталирай двете програмки и дано проблема ти се разрежи без излишни занимавки.

:cheers:

Ако не си ме разбрал за QuickLauchButton работи намалянето и усилването и спирането на звука, но не се показва оная лентичка.

Грешиш, на мен QuickLauchButton ми сработват работата на бутоните за звука, медийните бутони, спиране на безжичната мрежа, блутута, регулиране на яркоста и още функции на F-те.

Също така QuickLauchButton ми показва известията на екрана за звука, яркоста, блутута, caps lock, блутута, безжичния нет, включване на външен монитор, и ще куп неща.

Edited by HP_620

Share this post


Link to post
Share on other sites

Проблема с програмите особенно за QuickLauchButton не е за преинсталация на OС пробвал съм и не става. То и аз това казвам, че и при мен работят променят си цвета но не се показва оная лентичка за променяне на статуса. На страницата на моя лаптоп за драйверите ги няма тия QuickLauchButton и QuickPlay. Затова си ги тегля от интернет. Аз мисля, че преди време си ги бях записал всичките драйвери на един диск ще потърся и ако го намеря ще ги инсталирам тея двата от там. И в кое меню на device manager-а са тея драйвери?

Edited by radibg2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тази лентичка ли не ти се появява?

post-10496-0-78381800-1348598532_thumb.p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да. И тея известия за спиране пускане на Wi-FI, BLuetooth и тн.

Edited by radibg2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Деинсталирваш от контрол панела каквото ти казах в по-предния пост. После инсталирваш това. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=4158863&swItem=ob-106990-1&prodNameId=4158867&swEnvOID=4051&swLang=13&taskId=135&mode=4&idx=2

Share this post


Link to post
Share on other sites

А за QuickPlay-а(като цъкна черните бутони на дистанционното или отворя QuickPlay се появява черен екран и се затваря) от какво е и как мога да го оправя?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Специално не съм се занимвал със QuickPlay, но предполагам, че ако ги деинсталираш и инсталираш това, би трябвало да се оправят. http://www.cyberlink.com/stat/oem/hp/quickplay/QP_361_upgrade/hp/enu/item3.jsp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Това HP Support Hotkey когато го пуснах да се инсталира исписа, че не е за моето усройство. Преинсталирах HP QuickPlay и QuickLauchButtons и пак е същият проблема.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Щом преинсталацията не ги оправя, значи със сигурност ще се оправи след преинстал на ОС.

Нали ти казвам, че и при мен бяха крашнали така и колкото пъти да ги трия и инсталирам все си крашваха. Чак следс преинстал на Windows се инсталираха коректно.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Виш ся. Преинсталирал съм го няколко пъти 4-5 на Windows 7 Ultimate неоригинален един два пъти е тръгвало. Сега съм с професионал и съм го слагал 3 пъти някаде и трите пъти не е ставало. Възможно ли е проблема да е от това, че WIndows 7-а е Proffesional?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Loading...
Sign in to follow this  
Followers 0