Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0
dtstrk

:)

9 мнения в тази тема

здравей те, имам проблем с wireless на лаптопа.Модела е TOSHIBA Satellite L500D , не мога да разбера дали въобще работи ли иска някакви драйвари

Share this post


Link to post
Share on other sites

Сериозно говоря : (

Явно не съм единствен, сладур

едит: никой да не му отговаря - първо да се научи.. как и къде се задава въпрос

Edited by vvip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Смятам както на скоро от laptop.bg направиха модератор god_15 сега трябва да довършат това което са започнали а като за начало няма да е зле да се напишат някакви правила,колкото и да са лоши поне да ги има за да не стават същите истории като днешната.Също няма да е зле да се направят примерни теми за съответните раздели по които даден потребител да попълва своята по даден проблем :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Предполагам ,че живота в Sweden допринася за това да не можеш да напишеш правилно "отпадък" ....

Edited by Ceyram

Share this post


Link to post
Share on other sites

здравей те

Това го пропуснах :) VVip ... много си наблюдателен !

Edited by Ceyram
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравейте!

Съвсем накратко ще поясня и смятам да приключим темата, затова я заключваме, а предстои и скриване. Потребителят е предупреден за вулгарния език (при следваща такава проява ще се принудим да блокираме аканута) и му е обяснено в кои теми може да потърси помощ за проблема си.

Ще помоля все пак съфорумците да не провокираме потребителите, които не са ориентирани във форума ни, за да не се получават подобни ситуации и взаимно да си губим времето в безсмислени спорове. В крайна сметка не знаем кой стои на отсрещния монитор и какви реакции можем да очакваме от него.

За правила във форума имаме малко по-особена позиция още от създаването му. Подобни ситуации като тази могат да възникнат със и без наличието на правила. За нас е важно самите ние да имаме усет за саморегулация и ограничение - на нервни изблици, псувни и други. В крайна сметка не е необходимо да съществува правило "Не псувай!", ако наистина осъзнаваш, че това НЕ е начинът, по който може да се пише и отговаря на хората. Същото важи и в обратния случай - провокацията, била тя по-шеговита или остра може да предизвика неприятни ситуации. В случая правилата означават санкция, която може да претърпи този, който ги пристъпва. Такава санкция обаче можем да наложим и без да има разписани правила, защото например виждам как всички реагирате в темата. Потербителят е предупреден и при последващи подобни прояви ще спрем аканута му. Ако реално се обединим около няколко важни идеи и цели на форума, всичко ще бъде по-лесно и за потребителите и за нас, които го поддържаме.

Не на последно място правилата ще предизвикат сериозни дискусии, обсъждания, ще трябва да се следим като полицаи и бандити. Това са все неща, които поне на нас няма да ни бъдат приятни и определено не желам да се случват. Все пак създадохме форума, за да могат потребителите на преносими компютри да споделят мнения, да обсъждат проблеми и да си помагат в нужда. Смятам, че засега всички заедно успяваме да се справяме поне донякъде с преследваните цели.

Това е нашата позициция по въпроса. Надявам се, че проявявате разбиране :) След ден-два най-вероятно ще скрием самата тема.

Поздрави, Георги!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Гост
Тази тема е заключена за постване в нея.
Впиши се, за да следиш темата  
Последователи 0