Sign in to follow this  
Followers 0
dessisslawa

Откраднат лаптоп Toshiba Satelite A-120 Pro

4 posts in this topic

Детето отиде да работи на морето и там крадци са влезнали в стаята и са му свили лаптопа Toshiba Satelite A-120 Pro. Не са взели зарядното (не са го видели в тъмното, може би), а без зарядното лаптопът не представлява никаква ценност (батерията не държи изобщо). Тъжното в цялата работа е, че детето си обичаше машинката, а имаше и снимки за спомен на нея. Без зарядното крадците сигурно ще хвърлят лаптопа в някои храсти (не вярвам да се разтичат да търсят зарядно).

И тъй като надеждата умира последна реших да пусна тази обява, ако случайно отнякъде изплува въпросната машинка. За съжаление не мога да кажа какъв е серийният номер. Лаптопът е купуван от ибей и детето е затрило документацията. Но ако не са правени преинсталации на ОС могат да бъдат направени допълнителни уточнения, за да се докаже, че това е откраднатата машина.

0876543227 . Десислава

Share this post


Link to post
Share on other sites

Жалко наистина! Тъжното е че могат да го продадат за жълти стотинки (колкото за 1 дозичка) , и човека който го е купил остава само да си вземе зарядно (стига малко от малко да му чатка мозъка). Шанса е малък, но ви пожелавам да го намерите някак си!

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Тук надежда всяка оставете" :( Най-вероятно не сте много на вътре в материята с моб.машини Dessisslawa,95% от крадените машини се продават без зарядни,от 20 до 50 лв.и наркомана е готов.Колегата Ceyram за съжаление е прав!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0